RİZE İL YÖNETİM KURULUNU AÇIKLADI. İŞTE LİSTE

Siyaset 02.10.2020 - 15:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3062+ kez okundu.
 

RİZE İL YÖNETİM KURULUNU AÇIKLADI. İŞTE LİSTE

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Rize’de örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. DEVA Partisi Rize il ve ilçe örgütlerini oluşturmaya devam ederken Rize kurucu il başkanı olarak atanan Metin Erdoğan bugün Rize il örgütü yönetim kurulu üyelerini belirlediğini açıkladı. Daha önce başta Rize merkez ilçe olmak üzere  4 ilçenin  kurucu başkanını atayan DEVA Partisi bu gün de  Metin Erdoğan Başkanlığında Rize İl Yönetim kurulu üyelerini açıkladı.   Başkan Metin Erdoğan YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Büşra Meral Yasin Taşçıoğlu Mustafa Arslan Aydın Taşer Cihan suiçmez Oktay Karahan Onur Çolak Pınar Kuk İslamoğlu Erdem Eskitoğlu Gül Ahmet Öztürk Zeynep Köse Hakan Yılmaz Muammer Atılgan Burhan Arda Esat Kalça Fatma Dinç  Cem Çağlar Yavuz Ruhi Burak Toptan Barış Temizel  

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Rize’de örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor.


DEVA Partisi Rize il ve ilçe örgütlerini oluşturmaya devam ederken Rize kurucu il başkanı olarak atanan Metin Erdoğan bugün Rize il örgütü yönetim kurulu üyelerini belirlediğini açıkladı.


Daha önce başta Rize merkez ilçe olmak üzere  4 ilçenin  kurucu başkanını atayan DEVA Partisi bu gün de  Metin Erdoğan Başkanlığında Rize İl Yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

 

Başkan Metin Erdoğan

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Büşra Meral

Yasin Taşçıoğlu

Mustafa Arslan

Aydın Taşer

Cihan suiçmez

Oktay Karahan

Onur Çolak

Pınar Kuk İslamoğlu

Erdem Eskitoğlu

Gül Ahmet Öztürk

Zeynep Köse

Hakan Yılmaz

Muammer Atılgan

Burhan Arda

Esat Kalça

Fatma Dinç 

Cem Çağlar Yavuz

Ruhi Burak Toptan

Barış Temizel

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi