RİZE MEYDAN İNŞAATI İÇİN YAPILAN YARDIM CHP'Yİ RAHATSIZ ETTİ.

Rize 23.11.2020 - 10:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 5747+ kez okundu.
 

RİZE MEYDAN İNŞAATI İÇİN YAPILAN YARDIM CHP'Yİ RAHATSIZ ETTİ.

AK Partili Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı ortaya çıktı. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor" diye tepki gösterdi. AK Parti   Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Rize Belediyesi’ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 427 bin TL aktardığı ortaya çıktı. Bursa Büyükşehir Belediyesi bütçe emaneti listesinde kayıtlara alınan para transferinin ‘temsil ağırlamaya ait borçlar’ adlı hesaptan gerçekleştirildiği tespit edildi. “İMAMOĞLU’NA SORUŞTURMA AÇANLAR BUNU NİYE GÖRMÜYOR” AK Parti'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi’ne temsil ağırlama hesabından 427 bin TL göndermesini eleştiren CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, “Kanal İstanbul’a ilgili halkı bilgilendirmek amacıyla bilbordlara verdiği reklamlardan dolayı İmamoğlu için soruşturma açanlar, halkın vergileri ile toplanan 427 bin TL’nin hesabını niye sormaz” dedi. BÖLÜCÜLÜK YAPMAKLA SUÇLANDI” Kanal İstanbul sadece İstanbul’u değil 83 milyonu ilgilendirdiğini söyleyen Aydın, “Bilbordlara verilen reklam için İmamoğlu hakkında bölücülük yapmakla suçlayıp soruşturma açan İçişleri Bakanı, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Rize Belediyesi’ne 15 Temmuz meydan inşaatı için gönderdiği 427 bin TL için ne yapacak izleyip göreceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Partili Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı ortaya çıktı. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor" diye tepki gösterdi.


AK Parti   Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Rize Belediyesi’ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 427 bin TL aktardığı ortaya çıktı. Bursa Büyükşehir Belediyesi bütçe emaneti listesinde kayıtlara alınan para transferinin ‘temsil ağırlamaya ait borçlar’ adlı hesaptan gerçekleştirildiği tespit edildi.


“İMAMOĞLU’NA SORUŞTURMA AÇANLAR BUNU NİYE GÖRMÜYOR”


AK Parti'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi’ne temsil ağırlama hesabından 427 bin TL göndermesini eleştiren CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, “Kanal İstanbul’a ilgili halkı bilgilendirmek amacıyla bilbordlara verdiği reklamlardan dolayı İmamoğlu için soruşturma açanlar, halkın vergileri ile toplanan 427 bin TL’nin hesabını niye sormaz” dedi.


BÖLÜCÜLÜK YAPMAKLA SUÇLANDI”


Kanal İstanbul sadece İstanbul’u değil 83 milyonu ilgilendirdiğini söyleyen Aydın, “Bilbordlara verilen reklam için İmamoğlu hakkında bölücülük yapmakla suçlayıp soruşturma açan İçişleri Bakanı, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Rize Belediyesi’ne 15 Temmuz meydan inşaatı için gönderdiği 427 bin TL için ne yapacak izleyip göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi