RİZE MİLLİ EĞİTİMDE DEVİR TESLİM

Eğitim 07.09.2020 - 12:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2341+ kez okundu.
 

RİZE MİLLİ EĞİTİMDE DEVİR TESLİM

Uzun süredir Rize  İl Milli Eğitim Müdürüz olarak görev yapan Yaşar KOÇAK'ın MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak atanmasının ardından, Sinop Milli Eğitim Müdürlüğünde Maarif Müfettişi olarak görev yapan Engin EMEN Rize'nin yeni İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Görev tesliminde konuşan Yaşar KOÇAK, görevi emin ellere teslim etmenin huzuru içinde olduğunu belirterek, yağmurlu bir günde geldiğim bu şehire, Rize'ye hizmet etmenin haklı gururu ve Rizelilerle aynı havayı teneffüs etmenin mutluluğu içinde yine yağmurlu bir günde veda ediyorum dedi. Son iki sene içinde Rize'deki eğitimi önemli bir noktaya taşıdıklarını belirten Yaşar KOÇAK, Rize'nin var olan başarılı konumunu yeni Müdürümüz Engin EMEN ile daha yukarılara taşıyacağından emin olduğunu belirtti. Eğitime emek ve hizmet verenlerin sürekli devam eden bir bayrak yarışında olduğunu vurgulayan Yaşar KOÇAK, bir bayrağı teslim ederken bir diğerini alıyoruz, gayemiz eğitim camiasının durmaksızın ilerlemesidir dedi.  İçtenlik ve samimiyetle katkı vermeye çalıştığım 21 aylık bu süreçte Rize halkına, Rize bürokrasisine ve Rize eğitim camiasına verdikleri destek için şükranlarımı sunuyorum diyerek sözlerini noktaladı Duygusal anların yaşadığı törene İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöyeticileride katıldı. Daha sonra Rize Valisi Kemal ÇEBER'i ziyaret eden İl müdürü Yaşar KOÇAK Ankara'daki görevine başlamak üzere Rize'deki görevinden resmen ayrıldı.  

Uzun süredir Rize  İl Milli Eğitim Müdürüz olarak görev yapan Yaşar KOÇAK'ın MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak atanmasının ardından, Sinop Milli Eğitim Müdürlüğünde Maarif Müfettişi olarak görev yapan Engin EMEN Rize'nin yeni İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.


Görev tesliminde konuşan Yaşar KOÇAK, görevi emin ellere teslim etmenin huzuru içinde olduğunu belirterek, yağmurlu bir günde geldiğim bu şehire, Rize'ye hizmet etmenin haklı gururu ve Rizelilerle aynı havayı teneffüs etmenin mutluluğu içinde yine yağmurlu bir günde veda ediyorum dedi. Son iki sene içinde Rize'deki eğitimi önemli bir noktaya taşıdıklarını belirten Yaşar KOÇAK, Rize'nin var olan başarılı konumunu yeni Müdürümüz Engin EMEN ile daha yukarılara taşıyacağından emin olduğunu belirtti. Eğitime emek ve hizmet verenlerin sürekli devam eden bir bayrak yarışında olduğunu vurgulayan Yaşar KOÇAK, bir bayrağı teslim ederken bir diğerini alıyoruz, gayemiz eğitim camiasının durmaksızın ilerlemesidir dedi.  İçtenlik ve samimiyetle katkı vermeye çalıştığım 21 aylık bu süreçte Rize halkına, Rize bürokrasisine ve Rize eğitim camiasına verdikleri destek için şükranlarımı sunuyorum diyerek sözlerini noktaladı


Duygusal anların yaşadığı törene İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöyeticileride katıldı.


Daha sonra Rize Valisi Kemal ÇEBER'i ziyaret eden İl müdürü Yaşar KOÇAK Ankara'daki görevine başlamak üzere Rize'deki görevinden resmen ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi