RİZE MODERN BİR BOTANİK BAHÇESİ

28.01.2021 - 17:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2519+ kez okundu.
 

RİZE MODERN BİR BOTANİK BAHÇESİ

ISIRLIK’A DİKİLEN FİDAN SAYISI 20 BİNİ AŞTI.. Rize Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Isırlık Tabiat Parkı’na 50 adet kestane, 50 adet ceviz fidanı   dikti. Bugüne kadar yapılan fidan kampanyaları ile birlikte Isırlık’ta dikilen fidan sayısı 20 bini aştı. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin; 118 dönüm arazi üzerinde yapılan Isırlık Tabiat parkını ziyaret eden insanların, yiyebilecekleri türden meyve ağaçlarının dikilmesini istedi. Bu istek üzerine ilimizdeki esnafların ve çeşitli kuruluşların katkılarıyla sürdürülen çalışmalarla Isırlık, değişik ağaç ve  bitki türleriyle gezilip görülebilecek  botanik bir bahçe ve bölgeye dönüşmüş olacak.

ISIRLIK’A DİKİLEN FİDAN SAYISI 20 BİNİ AŞTI..


Rize Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Isırlık Tabiat Parkı’na 50 adet kestane, 50 adet ceviz fidanı   dikti. Bugüne kadar yapılan fidan kampanyaları ile birlikte Isırlık’ta dikilen fidan sayısı 20 bini aştı.


Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin; 118 dönüm arazi üzerinde yapılan Isırlık Tabiat parkını ziyaret eden insanların, yiyebilecekleri türden meyve ağaçlarının dikilmesini istedi. Bu istek üzerine ilimizdeki esnafların ve çeşitli kuruluşların katkılarıyla sürdürülen çalışmalarla Isırlık, değişik ağaç ve  bitki türleriyle gezilip görülebilecek  botanik bir bahçe ve bölgeye dönüşmüş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi