RİZE'NİN EĞİTİM SEVİYESİNDEN ENDİŞE EDİYORUM

Eğitim 23.06.2022 - 10:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1502+ kez okundu.
 

RİZE'NİN EĞİTİM SEVİYESİNDEN ENDİŞE EDİYORUM

Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil Rize’nin eğitim sıralamasındaki düşüşü hakkında bir değerlendirmede bulundu.     Eski Milletvekili Ahmet Kabil’’2021 YKS sınav sonuçlarında Rize, Türkiye'deki 81 il arasında ancak 70. olması çocuklarımızın geleceği için tehlikenin yakın olduğuna işaret etmektedir. Çocuklarımız önümüzde ki 69 il gençlerinden daha az zeki olduklarına inanmıyorum. Türkiye'de her sahada (Ticaret, sanayi, siyaset) alanındaki başarı bir zekâ belirtisidir. Peki, bu başarısızlığın nedeni Rize'de eğitim alanındaki yöneticilerimizin yetersizliği mi? Veya çocuklarımızın hocalarının yetersizliği mi, yoksa halkımızın ve siyasetçilerimizin ilgisizliği mi? Bu hususların araştırmasını sn. yetkililere bırakıyor, çocuklarımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil Rize’nin eğitim sıralamasındaki düşüşü hakkında bir değerlendirmede bulundu.

   

Eski Milletvekili Ahmet Kabil’’2021 YKS sınav sonuçlarında Rize, Türkiye'deki 81 il arasında ancak 70. olması çocuklarımızın geleceği için tehlikenin yakın olduğuna işaret etmektedir. Çocuklarımız önümüzde ki 69 il gençlerinden daha az zeki olduklarına inanmıyorum. Türkiye'de her sahada (Ticaret, sanayi, siyaset) alanındaki başarı bir zekâ belirtisidir. Peki, bu başarısızlığın nedeni Rize'de eğitim alanındaki yöneticilerimizin yetersizliği mi? Veya çocuklarımızın hocalarının yetersizliği mi, yoksa halkımızın ve siyasetçilerimizin ilgisizliği mi? Bu hususların araştırmasını sn. yetkililere bırakıyor, çocuklarımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi