RİZE'NİN SEVİLEN ESAFLARINDAN BİRİYDİ.

Vefat 25.08.2021 - 14:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 5991+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN ESAFLARINDAN BİRİYDİ.

Rize'nin saygın işadamlarından ve kentin gözde lokantalarından Huzur Pide ve Kebap Salonu'nun sahibi İbrahim Tornacı'nın acı günü.. Rize'nin marka restaurantlarından Huzur Pide ve Kebap Salonu'nun sahibi İbrahim Tornacı'nın oğlu Muhammet Tornacı beyinde emboli (pıhtı)  atması nedeniyle kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 1 haftadır hastanede tedavi gören ve haytını kaybeden 58 yaşındaki Muhammet Tornacı’nın cenazesi bugün  25 Ağustos 2021 çarşamba) saat: 14.00’te Rize Merkez Sahil Camiinde  kılınacak cenaze namazının ardından  Ekmekçiler Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Rize'nin saygın işadamlarından ve kentin gözde lokantalarından Huzur Pide ve Kebap Salonu'nun sahibi İbrahim Tornacı'nın acı günü..


Rize'nin marka restaurantlarından Huzur Pide ve Kebap Salonu'nun sahibi İbrahim Tornacı'nın oğlu Muhammet Tornacı beyinde emboli (pıhtı)  atması nedeniyle kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.


1 haftadır hastanede tedavi gören ve haytını kaybeden 58 yaşındaki Muhammet Tornacı’nın cenazesi bugün  25 Ağustos 2021 çarşamba) saat: 14.00’te Rize Merkez Sahil Camiinde  kılınacak cenaze namazının ardından  Ekmekçiler Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi