RİZE'NİN SEVİLEN İSMİ BAŞKANLIĞA YENİDEN ADAY

Rize 03.01.2022 - 22:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2845+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN İSMİ BAŞKANLIĞA YENİDEN ADAY

Rize Şoförler ve Otomobilciler Derneği 8 Ocakta olağan genel kurulda seçime gidiyor.     Yeniden adaylığını açıklayan mevcut Başkan Turan Akbulut yaptığı açıklamada’’ Değerli Esnaflarımız;, Odamızın 24’ üncü seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı 8 Ocak 2022 Tarihinde Cumartesi günü saat:10.00 başlayıp, 17.00’ da son bulacak şekilde İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük Salon adresinde yapılacaktır. Genel Kurulumuzda yapılacak olan başkanlık seçiminde yeniden Başkanlığa adayım. Üyelerimizin desteklerini ve Genel Kurulumuza yüksek düzey katılım sağlanmasını bekler, saygı ve sevgilerimi sunarım’’ dedi.

Rize Şoförler ve Otomobilciler Derneği 8 Ocakta olağan genel kurulda seçime gidiyor.

   
Yeniden adaylığını açıklayan mevcut Başkan Turan Akbulut yaptığı açıklamada’’ Değerli Esnaflarımız;, Odamızın 24’ üncü seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı 8 Ocak 2022 Tarihinde Cumartesi günü saat:10.00 başlayıp, 17.00’ da son bulacak şekilde İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük Salon adresinde yapılacaktır. Genel Kurulumuzda yapılacak olan başkanlık seçiminde yeniden Başkanlığa adayım. Üyelerimizin desteklerini ve Genel Kurulumuza yüksek düzey katılım sağlanmasını bekler, saygı ve sevgilerimi sunarım’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi