RİZE PAZAR'DA İLÇE MERKEZİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Rize 19.01.2021 - 21:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4570+ kez okundu.
 

RİZE PAZAR'DA İLÇE MERKEZİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Rize’nin Pazar İlçe Merkezine mevsimin ilk karı yağdı   Karadeniz bölgesinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Rize’nin Pazar ilçe merkezine de mevsimin ilk karı düştü.   Rize'nin yüksek kesilmelerde dün akşam başlayan kar yağışı gündüz devam ederken, bu akşam saatlerinde sahile inerek Rize’nin Pazar ilçesine mevsimin ilk karı yağdı.   Karadeniz bölgesinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Rize’nin Pazar ilçe merkezine de mevsimin ilk karı düştü. Meteoroloji Müdürlüğünün yağış uyarısının ardından Rize’nin Pazar ilçesinde akşam saatlerinden sonra kar yağışı başladı.   Kar yağışıyla birlikte ilçenin cadde ve sokakları beyaza büründü.  Yağışın ardından olası buzlanmaya karşı belediye ve karayolları ekipleri çalışma başlattı.

Rize’nin Pazar İlçe Merkezine mevsimin ilk karı yağdı
 

Karadeniz bölgesinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Rize’nin Pazar ilçe merkezine de mevsimin ilk karı düştü.
 

Rize'nin yüksek kesilmelerde dün akşam başlayan kar yağışı gündüz devam ederken, bu akşam saatlerinde sahile inerek Rize’nin Pazar ilçesine mevsimin ilk karı yağdı.
 

Karadeniz bölgesinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Rize’nin Pazar ilçe merkezine de mevsimin ilk karı düştü.
Meteoroloji Müdürlüğünün yağış uyarısının ardından Rize’nin Pazar ilçesinde akşam saatlerinden sonra kar yağışı başladı.
 

Kar yağışıyla birlikte ilçenin cadde ve sokakları beyaza büründü.  Yağışın ardından olası buzlanmaya karşı belediye ve karayolları ekipleri çalışma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi