RİZE RTEÜ'NE 5 YENİ DOÇENT

Eğitim 08.09.2021 - 14:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3524+ kez okundu.
 

RİZE RTEÜ'NE 5 YENİ DOÇENT

RTEÜ 'de  çeşitli birimlerde görev yapan 5 öğretim elemanı girmiş oldukları Doçentlik sınavında başarı göstererek Doçent olmuşlardır. Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gülname Fındık Güvendi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Musa Gün, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Reisoğlu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Kimya Teknolojisi Programı Dr. Öğr. Üyesi Kaan Karaoğlu ve Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimleri İç Sular Biyolojisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Esra Bayçelebi girdikleri sınavı başararak Doçent unvanı almaya hak kazanmışlardır. RTEÜ'den yapılan açıklamada; Öğretim elemanlarımızı gösterdikleri bu başarı dolayısıyla tebrik ediyor, almış oldukları unvanların önce kendileri ve Üniversitemiz için sonra da yükseköğretim sistemimiz için hayırlı olması temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyoruz." denildi.

RTEÜ 'de  çeşitli birimlerde görev yapan 5 öğretim elemanı girmiş oldukları Doçentlik sınavında başarı göstererek Doçent olmuşlardır.


Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gülname Fındık Güvendi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Musa Gün, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Reisoğlu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Kimya Teknolojisi Programı Dr. Öğr. Üyesi Kaan Karaoğlu ve Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimleri İç Sular Biyolojisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Esra Bayçelebi girdikleri sınavı başararak Doçent unvanı almaya hak kazanmışlardır.


RTEÜ'den yapılan açıklamada; Öğretim elemanlarımızı gösterdikleri bu başarı dolayısıyla tebrik ediyor, almış oldukları unvanların önce kendileri ve Üniversitemiz için sonra da yükseköğretim sistemimiz için hayırlı olması temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyoruz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi