RİZE ŞEHİR HASTANESİ. AÇILIŞ TARİHİ VE YAPILACAĞI YER

Sağlık 13.12.2020 - 09:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 6417+ kez okundu.
 

RİZE ŞEHİR HASTANESİ. AÇILIŞ TARİHİ VE YAPILACAĞI YER

Sağlık Bakanı Koca; 1000 Yataklı Rize Şehir Hastanesini 2023 Yılından Önce Hizmete Açmayı Planlıyoruz 2021 Yili Bütçe görüşmelerinde TBMM'de Sağlık Bakanlığı Bütçesi üzerine konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA ; Yerli corona virüsü aşısında Faz 2 çalışmalarına 25 Aralık'ta başlanacağını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kit iddialarına da yanıt verdi.... Koca Ayrıca; 1000 yataklı Ordu, Denizli, Sakarya, Diyarbakır, Antalya, Rize ve 750 yataklı Mardin şehir hastanelerini de sırayla yaparak 2023 yılından önce hizmete açmayı planlıyoruz." dedi.   Rize'de 1000 yataklı olarak planlanan Şehir Hastanesinin Deniz dolgusu üzerine yapılması kesinlemmiş oldu. Uzun zaman Salarha, Güneysu ve  Düzköy'de yer arayışı devam eden Rize Şehir Hastanesi  bugüne kadar yap işlet devret modelinin aksine Hazine kaynakları ile gerçekleştirilecek. Önümüzdeki günlerde ihalesi  planlanan Rize Şehir Hastanesinin 2023 yılınd hizmete açılması planlanıyor.    

Sağlık Bakanı Koca; 1000 Yataklı Rize Şehir Hastanesini 2023 Yılından Önce Hizmete Açmayı Planlıyoruz


2021 Yili Bütçe görüşmelerinde TBMM'de Sağlık Bakanlığı Bütçesi üzerine konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA ; Yerli corona virüsü aşısında Faz 2 çalışmalarına 25 Aralık'ta başlanacağını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kit iddialarına da yanıt verdi.... Koca Ayrıca; 1000 yataklı Ordu, Denizli, Sakarya, Diyarbakır, Antalya, Rize ve 750 yataklı Mardin şehir hastanelerini de sırayla yaparak 2023 yılından önce hizmete açmayı planlıyoruz." dedi.

 

Rize'de 1000 yataklı olarak planlanan Şehir Hastanesinin Deniz dolgusu üzerine yapılması kesinlemmiş oldu.


Uzun zaman Salarha, Güneysu ve  Düzköy'de yer arayışı devam eden Rize Şehir Hastanesi  bugüne kadar yap işlet devret modelinin aksine Hazine kaynakları ile gerçekleştirilecek.


Önümüzdeki günlerde ihalesi  planlanan Rize Şehir Hastanesinin 2023 yılınd hizmete açılması planlanıyor.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi