RİZE SOKAKLARI ARTIK RENGARENK

Rize 07.10.2020 - 16:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2025+ kez okundu.
 

RİZE SOKAKLARI ARTIK RENGARENK

Rize  Cumhuriyet caddesi ile Atatürk caddesini baglayan yaya  kaldırımda sonbahar rüzgar        Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü   öncülüğünde,  Rize Gençlik Merkezi usta öğreticisi resim öğretmeni ve öğrencilerinin katkılarıyla şehrin muhtelif yerlerindeki yaya kaldırımlarında daha çok büyük şehirlerde gördüğümüz resim figürleri görmek şehrimizedeki  sokak, cadde ve kaldırımlara ayrı bir güzellik katıyor.     Cumhuriyet caddesini Atatürk caddesine baglayan yaya kaldiriminda sonbaharı andırır yaprak resimleri figürleri ile süsleyen çalışmalar  Rizeli vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenirken takitirle karşılandı.  
Rize  Cumhuriyet caddesi ile Atatürk caddesini baglayan yaya  kaldırımda sonbahar rüzgar 
   
 
Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü   öncülüğünde,  Rize Gençlik Merkezi usta öğreticisi resim öğretmeni ve öğrencilerinin katkılarıyla şehrin muhtelif yerlerindeki yaya kaldırımlarında daha çok büyük şehirlerde gördüğümüz resim figürleri görmek şehrimizedeki  sokak, cadde ve kaldırımlara ayrı bir güzellik katıyor.    


Cumhuriyet caddesini Atatürk caddesine baglayan yaya kaldiriminda sonbaharı andırır yaprak resimleri figürleri ile süsleyen çalışmalar  Rizeli vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenirken takitirle karşılandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi