RİZE'YE 2 ONKOLOJİ DOKTORU ATANDI

Sağlık 09.11.2020 - 10:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3188+ kez okundu.
 

RİZE'YE 2 ONKOLOJİ DOKTORU ATANDI

Rize’ye Biri Geçici Görevle 2 Onkoloji Doktoru Atandı Sağlık Bakanlığı tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (RTEÜ) Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezine bir uzman doktor ataması yapıldı. 95. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Tıbbi Onkoloji Uzm. Dr. Cengiz Karaçin, Rize’ye atandı. Ayrıca Bakanlığımızca, Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Ayşegül İlhan Güçleşen’i de geçici görevle RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezinde görevlendirilmiştir. Geçici görevle 1 aylık bir süreçte Rize’de hizmet verecek olan Uzm. Dr. Ayşegül İlhan Güçleşen’in yarın (10 Kasım 2020 Salı) Rize’de göreve başlayacaktır. 95. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile ataması yapılan Tıbbi Onkoloji Uzm. Dr. Cengiz Karaçin’in önümüzdeki günlerde Rize’ye gelerek göreve başlayacaktır.                                                                                                   RİZE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Rize’ye Biri Geçici Görevle 2 Onkoloji Doktoru Atandı


Sağlık Bakanlığı tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (RTEÜ) Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezine bir uzman doktor ataması yapıldı.


95. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Tıbbi Onkoloji Uzm. Dr. Cengiz Karaçin, Rize’ye atandı.


Ayrıca Bakanlığımızca, Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Ayşegül İlhan Güçleşen’i de geçici görevle RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezinde görevlendirilmiştir.


Geçici görevle 1 aylık bir süreçte Rize’de hizmet verecek olan Uzm. Dr. Ayşegül İlhan Güçleşen’in yarın (10 Kasım 2020 Salı) Rize’de göreve başlayacaktır.


95. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile ataması yapılan Tıbbi Onkoloji Uzm. Dr. Cengiz Karaçin’in önümüzdeki günlerde Rize’ye gelerek göreve başlayacaktır.

 

 

                                                                                              RİZE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi