RİZE'YE ÖZEL ŞİRKET UÇUŞLARI BAŞLIYOR

Rize 07.06.2022 - 10:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2818+ kez okundu.
 

RİZE'YE ÖZEL ŞİRKET UÇUŞLARI BAŞLIYOR

Rizeninsesi Haber Sitesi Haber müdürümüz  B.Arif TURAN yaptığı  temaslar neticesinde,Ülkemizde hizmet veren , özel bir hava yolu şirketi  Rize-Artvin Havalimanı ile  İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından karşılıklı sefer yapılacağı bilgisine ulaştı.       Turan'ın edndiği bilgilere göre Seferler  01-Temmuz da itibaren başlayacağı,bilet satışları ise 10 ile 15 gün içerisinde satışa sunulacağı öğrenildi.   Şimdi sıra İzmir ve Antalya'dan Rize'ye direk uçışların başlamasında
Rizeninsesi Haber Sitesi Haber müdürümüz  B.Arif TURAN yaptığı  temaslar neticesinde,Ülkemizde hizmet veren , özel bir hava yolu şirketi  Rize-Artvin Havalimanı ile  İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından karşılıklı sefer yapılacağı bilgisine ulaştı.
     
Turan'ın edndiği bilgilere göre Seferler  01-Temmuz da itibaren başlayacağı,bilet satışları ise 10 ile 15 gün içerisinde satışa sunulacağı öğrenildi.
 

Şimdi sıra İzmir ve Antalya'dan Rize'ye direk uçışların başlamasında
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi