RİZE'Yİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE TEMSİL EDECEKLER.

Eğitim 29.05.2021 - 15:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3498+ kez okundu.
 

RİZE'Yİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE TEMSİL EDECEKLER.

Türkiye Finalleri Öncesi Moral Ziyareti Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN TÜBİTAK Türkiye Finallerine katılacak ekibi ziyaret ederek başarılar diledi. Çayeli Fen Lisesi Çayeli Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerininden oluşan ve Kimya Öğretmeni İsmail Hakkı DENİZ rehberliğinde proje hazırlayan ekip Türkiye finallerine katılma başarısı gösterdi. Ankara’da gelecek hafta yapılacak olan yarışma finalleri pandemiden dolayı çevrimiçi olarak düzenlenecek. İl Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN beraberinde Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN ve İl Şube Müdürü Selman YILDIRTAN ile birlikte Çayeli Fen Lisesini ziyaret ederek başarıları ile ilimizin gururu olan ekibi ziyaret etti. Proje ile ilgili rehber öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı. Proje danışmanı kimya öğretmeni İsmail Hakkı Deniz:” YouTube kanalında Covid 19 aşısı anahtar kelimesi ile ulaşılan videoların içerik analizi başlıklı çalışmanın iki okul öğrencileri tarafından yürütüldüğüne dikkat çekerek öğrencilere destek olan idarecilere teşekkür ederim.” dedi

Türkiye Finalleri Öncesi Moral Ziyareti


Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN TÜBİTAK Türkiye Finallerine katılacak ekibi ziyaret ederek başarılar diledi.


Çayeli Fen Lisesi Çayeli Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerininden oluşan ve Kimya Öğretmeni İsmail Hakkı DENİZ rehberliğinde proje hazırlayan ekip Türkiye finallerine katılma başarısı gösterdi. Ankara’da gelecek hafta yapılacak olan yarışma finalleri pandemiden dolayı çevrimiçi olarak düzenlenecek.


İl Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN beraberinde Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN ve İl Şube Müdürü Selman YILDIRTAN ile birlikte Çayeli Fen Lisesini ziyaret ederek başarıları ile ilimizin gururu olan ekibi ziyaret etti. Proje ile ilgili rehber öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.


Proje danışmanı kimya öğretmeni İsmail Hakkı Deniz:” YouTube kanalında Covid 19 aşısı anahtar kelimesi ile ulaşılan videoların içerik analizi başlıklı çalışmanın iki okul öğrencileri tarafından yürütüldüğüne dikkat çekerek öğrencilere destek olan idarecilere teşekkür ederim.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi