RİZELİ BAŞKAN HASTANEDE KARA LAHANA VE MISIR EKMEĞİ DAĞITTI

Rize 11.03.2021 - 11:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2030+ kez okundu.
 

RİZELİ BAŞKAN HASTANEDE KARA LAHANA VE MISIR EKMEĞİ DAĞITTI

PANDEMİ DÖNEMİNDE BEYKOZ RİZELİLER DERNEĞİ 2 MART'IN HAFTASINDA SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE HASTA YAKINLARINA LAHANA VE MISIR EKMEĞİ İKRAMINDA BULUNDU.   KALKANDERELİ BAŞKAN HASTANEDE KARA LAHANA VE MISIR EKMEĞİ DAĞITTI Beykoz Rizeliler Derneği, Beykoz Belediyesi’nin pandemi döneminde Beykoz Devlet Hastanesi bahçesine kurduğu mobil çay aracı ve çadırından yararlanarak hem sağlık çalışanlarına, hem de bu zor zamanda hastaneye yolu düşen Beykozlulara, hasta yakınlarına, hatta hekimlerin izin verdiği ölçüde hastalara Rize yöresel mutfağının örneklerinden kara lahana çorbası ve mısır ekmeği ikramında bulundu. RİZE’NİN KURTULUŞ HAFTASINA DENK GELMESİ, ETKİNLİĞİ DAHA BİR ANLAMLI KILDI Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun haftasında yöresel mutfak kültürlerini Beykozlu hemşerilerine tanıttıkları etkinliğin kendilerinde tarifi mümkün olmayan duygular yaşattığını belirten Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, “Beykoz Belediyesine ait mobil araçtan ve dernek üyelerimizin servisleriyle hasta yakınlarına, görev mahallinden ayrılamayan hekim ve diğer sağlık çalışanlarına yöremizin mutfağından örnekler sunarak kültürümüzü bir nebze olsun tanıtabilmekten duyduğumuz memnuniyeti tarif edebilmem zor” diyerek en kısa zamanda etkinliği tekrarlayacaklarının da müjdesini verdi. Lahana kazanının başına geçip sağlık çalışanlarına Rize yöresinin meşhur karalahana çorbasıyla mısır ekmeğini yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla beraber bizzat dağıtan Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, “Bu pandemi sürecinde zorlu şartlar altında, fedakârca çalışan tüm sağlık personelini için ne yapsak azdır, verdikleri emekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yöresel yemeklerimizle sağlık personelimizin ve tedavileri devam eden vatandaşlarımız yanlarında olduğumuzu bir kez daha güçlü bir şekilde göstermek istedik. Yağmura rağmen güler yüzle etkinliği yürüten derneğimiz üyesi kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. TEDAVİ ALTINDA BULUNAN VATANDAŞLARA DA LAHANA İKRAM EDİLDİ. İkramlarıyla vatandaşların teveccühüyle karşılaşan Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız ve beraberindeki dernek yöneticileri, Acil Servis'te tedavisine devam edilen bir hastanın lahana ve mısır ekmeğini duyup “Karadenizliyim uşağum, bağada lahana çorbası verun, korona ilacidür, beni iyileşturur“ diyerek yakınları aracılığıyla haber göndermesi üzerine Başkan Mikail Akyıldız’ın doktorlardan izin alarak kendi elleriyle mısır ekmeği ve lahana çorbasını ikram etmesi günün en güzel anekdotlarından biriydi. <iframe width="630 height=" 333"="" src="https://www.youtube.com/embed/U1FO6GCXiBM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="">

PANDEMİ DÖNEMİNDE BEYKOZ RİZELİLER DERNEĞİ 2 MART'IN HAFTASINDA SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE HASTA YAKINLARINA LAHANA VE MISIR EKMEĞİ İKRAMINDA BULUNDU.

 

KALKANDERELİ BAŞKAN HASTANEDE KARA LAHANA VE MISIR EKMEĞİ DAĞITTI


Beykoz Rizeliler Derneği, Beykoz Belediyesi’nin pandemi döneminde Beykoz Devlet Hastanesi bahçesine kurduğu mobil çay aracı ve çadırından yararlanarak hem sağlık çalışanlarına, hem de bu zor zamanda hastaneye yolu düşen Beykozlulara, hasta yakınlarına, hatta hekimlerin izin verdiği ölçüde hastalara Rize yöresel mutfağının örneklerinden kara lahana çorbası ve mısır ekmeği ikramında bulundu.


RİZE’NİN KURTULUŞ HAFTASINA DENK GELMESİ, ETKİNLİĞİ DAHA BİR ANLAMLI KILDI


Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun haftasında yöresel mutfak kültürlerini Beykozlu hemşerilerine tanıttıkları etkinliğin kendilerinde tarifi mümkün olmayan duygular yaşattığını belirten Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, “Beykoz Belediyesine ait mobil araçtan ve dernek üyelerimizin servisleriyle hasta yakınlarına, görev mahallinden ayrılamayan hekim ve diğer sağlık çalışanlarına yöremizin mutfağından örnekler sunarak kültürümüzü bir nebze olsun tanıtabilmekten duyduğumuz memnuniyeti tarif edebilmem zor” diyerek en kısa zamanda etkinliği tekrarlayacaklarının da müjdesini verdi.


Lahana kazanının başına geçip sağlık çalışanlarına Rize yöresinin meşhur karalahana çorbasıyla mısır ekmeğini yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla beraber bizzat dağıtan Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, “Bu pandemi sürecinde zorlu şartlar altında, fedakârca çalışan tüm sağlık personelini için ne yapsak azdır, verdikleri emekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yöresel yemeklerimizle sağlık personelimizin ve tedavileri devam eden vatandaşlarımız yanlarında olduğumuzu bir kez daha güçlü bir şekilde göstermek istedik. Yağmura rağmen güler yüzle etkinliği yürüten derneğimiz üyesi kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


TEDAVİ ALTINDA BULUNAN VATANDAŞLARA DA LAHANA İKRAM EDİLDİ.


İkramlarıyla vatandaşların teveccühüyle karşılaşan Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız ve beraberindeki dernek yöneticileri, Acil Servis'te tedavisine devam edilen bir hastanın lahana ve mısır ekmeğini duyup “Karadenizliyim uşağum, bağada lahana çorbası verun, korona ilacidür, beni iyileşturur“ diyerek yakınları aracılığıyla haber göndermesi üzerine Başkan Mikail Akyıldız’ın doktorlardan izin alarak kendi elleriyle mısır ekmeği ve lahana çorbasını ikram etmesi günün en güzel anekdotlarından biriydi.

<iframe width="630 height=" 333"="" src="https://www.youtube.com/embed/U1FO6GCXiBM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="">

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi