RİZELİ ESKİ VEKİL ŞİKAYETÇİ ...!

Rize 09.11.2021 - 20:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2989+ kez okundu.
 

RİZELİ ESKİ VEKİL ŞİKAYETÇİ ...!

Rize’den 19-20-21. dönem ANAP Milletvekilliğinde bulunan Rize Milletvekili Ahmet Kabil 1 yıl önce ihalesi yapılan yol niye tamamlanmadı diye Karayolları kurumundan cevap beklediğini açıkladı.     Rize’de 3 dönem Milletvekilliği yapan eski ANAP Milletvekili Ahmet Kabil yaptığı açıklamada şunları söyledi’’Üç gündür televizyonlarda ve sosyal medyada Rize Küçükçayır İl yolu, Tekke köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasının görüntüleri yayınlanıyor. Yolda ki yoğun trafik birçok iller arasındaki transit otoyollarda dahi yoktur. Yolun standardı trafiği taşımadığı Karayolları yetkililerince tespit edilmiş, Muradiye Beldesine kadar duble yol olmasına karar verilmiş.  Yolun etütleri yapılmış, tünellerin, köprülerin detay projeleri bitirildikten sonra Karayolları tarafından duble yolun ihalesi 1 yıl önce yapılmıştır.                           Ovit Tüneli yolu da yapılmadı     Ancak hala güzergâhta bir hareket yoktur. Ovit Tüneli bağlantı yollarında da aynı durum devam ediyor. Bu benzerlikler bir tesadüf mü? Merak ediyorum. Benim eski kurumum olan karayollarındaki benzer engellemelerin nedeni nedir, anlamaya çalışıyorum. Yoksa yine, komşu bürokratlarımızın engeline mi takılıyor, diye düşünüyorum. Bu merakımı ilgilerin dikkatine sunuyorum’’ dedi.    

Rize’den 19-20-21. dönem ANAP Milletvekilliğinde bulunan Rize Milletvekili Ahmet Kabil 1 yıl önce ihalesi yapılan yol niye tamamlanmadı diye Karayolları kurumundan cevap beklediğini açıkladı.

   
Rize’de 3 dönem Milletvekilliği yapan eski ANAP Milletvekili Ahmet Kabil yaptığı açıklamada şunları söyledi’’Üç gündür televizyonlarda ve sosyal medyada Rize Küçükçayır İl yolu, Tekke köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasının görüntüleri yayınlanıyor. Yolda ki yoğun trafik birçok iller arasındaki transit otoyollarda dahi yoktur. Yolun standardı trafiği taşımadığı Karayolları yetkililerince tespit edilmiş, Muradiye Beldesine kadar duble yol olmasına karar verilmiş.  Yolun etütleri yapılmış, tünellerin, köprülerin detay projeleri bitirildikten sonra Karayolları tarafından duble yolun ihalesi 1 yıl önce yapılmıştır.

                         
Ovit Tüneli yolu da yapılmadı

   
Ancak hala güzergâhta bir hareket yoktur. Ovit Tüneli bağlantı yollarında da aynı durum devam ediyor. Bu benzerlikler bir tesadüf mü? Merak ediyorum. Benim eski kurumum olan karayollarındaki benzer engellemelerin nedeni nedir, anlamaya çalışıyorum. Yoksa yine, komşu bürokratlarımızın engeline mi takılıyor, diye düşünüyorum. Bu merakımı ilgilerin dikkatine sunuyorum’
’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi