RİZELİ İSİM MECLİS BAŞKANVEKİLİ OLDU.

Siyaset 04.04.2021 - 10:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2958+ kez okundu.
 

RİZELİ İSİM MECLİS BAŞKANVEKİLİ OLDU.

BAŞKAN VEKİLİ HASAN SOBA OLDU Kocaeli Gebze Belediyesi’nin Nisan ayı meclisinin birinci gündem maddesinde, meclis için 1. ve 2. başkan vekili seçimi yapıldı. Gizli oy ile yapılan seçimde, 3 yıl süre ile görev yapmak için, başkan vekilliğine Rizel Kalkandere Yolbaşı Köyünden hemşehrimiz Ak Parti Gebze eski İlçe Başkanı Hasan Soba seçildi.   Mecliste ikinci gündem maddesi ise meclis katibi seçimi oldu. 2 asil ve 2 yedek seçilen katiplikte, Osman Sezer ve Nur Şentürk Tatoğlu asil olarak seçildi. Encümene üye seçiminde ise 3 isim aday oldu. Sedat Çelik, Şenay Önder ve Mahmut Yandık, meclis üyelerinin oyları ile encümene üye olarak seçildi. KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ Meclisin 5. Gündem maddesinde, 1 yıllığına İhtisas Komisyonları seçimi yapıldı. Buna göre İmar Komisyonuna; Mehmet Dinç, Nur Şentürk Tatoğlu, Mustafa Demirhan, Talip Demir, Gökhan Yamen seçildi. Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonuna; Güler Şahin Gencay, Vasfiye Aydın, İrfan İrtegün, Vahip Angur, Cavit Kapoğlu seçildi. Çevre ve Sağlık Komisyonuna; Sefa Zengin, Harun Penbegüllü, Sadık Güvenç, Cemil Kalyoncuoğlu, Halil İbrahim Başçiftçi seçildi. Kültür Komisyonuna; Hasan Soba, Ahmet Hüseyinçelebi, Davut Kabaca, Abdullah Kahraman, Şahin Yılmazel seçildi. Eğitim Komisyonuna; Yaşar Çakmak, Sadık Güvenç, Cemil Kalyoncuoğlu, Davut Kabaca, Cavit Kapoğlu seçildi. Gençlik-Spor Komisyonuna; Ayhan yılmaz, Osman Sezer, Ahmet Malkoç, Mehmet Dinç, Sinan Çeper seçildi. Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Engelliler Komisyonuna; Yasemin Özdemir, Şenay Önder, Vasfiye Aydın, Güler Şahin Gencay, Saide Arslan Çalışkan seçildi.

BAŞKAN VEKİLİ HASAN SOBA OLDU


Kocaeli Gebze Belediyesi’nin Nisan ayı meclisinin birinci gündem maddesinde, meclis için 1. ve 2. başkan vekili seçimi yapıldı. Gizli oy ile yapılan seçimde, 3 yıl süre ile görev yapmak için, başkan vekilliğine Rizel Kalkandere Yolbaşı Köyünden hemşehrimiz Ak Parti Gebze eski İlçe Başkanı Hasan Soba seçildi.

 

Mecliste ikinci gündem maddesi ise meclis katibi seçimi oldu. 2 asil ve 2 yedek seçilen katiplikte, Osman Sezer ve Nur Şentürk Tatoğlu asil olarak seçildi. Encümene üye seçiminde ise 3 isim aday oldu. Sedat Çelik, Şenay Önder ve Mahmut Yandık, meclis üyelerinin oyları ile encümene üye olarak seçildi.


KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ


Meclisin 5. Gündem maddesinde, 1 yıllığına İhtisas Komisyonları seçimi yapıldı. Buna göre İmar Komisyonuna; Mehmet Dinç, Nur Şentürk Tatoğlu, Mustafa Demirhan, Talip Demir, Gökhan Yamen seçildi. Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonuna; Güler Şahin Gencay, Vasfiye Aydın, İrfan İrtegün, Vahip Angur, Cavit Kapoğlu seçildi. Çevre ve Sağlık Komisyonuna; Sefa Zengin, Harun Penbegüllü, Sadık Güvenç, Cemil Kalyoncuoğlu, Halil İbrahim Başçiftçi seçildi. Kültür Komisyonuna; Hasan Soba, Ahmet Hüseyinçelebi, Davut Kabaca, Abdullah Kahraman, Şahin Yılmazel seçildi. Eğitim Komisyonuna; Yaşar Çakmak, Sadık Güvenç, Cemil Kalyoncuoğlu, Davut Kabaca, Cavit Kapoğlu seçildi. Gençlik-Spor Komisyonuna; Ayhan yılmaz, Osman Sezer, Ahmet Malkoç, Mehmet Dinç, Sinan Çeper seçildi. Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Engelliler Komisyonuna; Yasemin Özdemir, Şenay Önder, Vasfiye Aydın, Güler Şahin Gencay, Saide Arslan Çalışkan seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi