RİZELİ ÖĞRETMEN MERSİNLİ DİŞ HEKİMİ İLE EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTI

Güncel 01.09.2021 - 16:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4120+ kez okundu.
 

RİZELİ ÖĞRETMEN MERSİNLİ DİŞ HEKİMİ İLE EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTI

Rizeli öğretmen ile Mersinli Diş doktoru  evlilik yolunda ilk adımı attılar Tüncar ve Dinç ailelerinin mutlu günü Mersinli siyasetçi Süleyman Tüncar ve Aygül Tüncar'ın kızı Diş Hekimi Ceren Tüncar ile Rize İl Milli Eğitim Müdürlğünün  sevilen memurlarından Erhan Dinç'in  öğretmen oğlu Hüseyin Dinç, Mersin'de gerçekleştirilen nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımı attılar. Eğitim ve Sağlık camiası ve her iki ale yakınlarının katıldığı  nişan merasimi renkli anlara sahne olurken gençlerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Rizeli öğretmen ile Mersinli Diş doktoru  evlilik yolunda ilk adımı attılar


Tüncar ve Dinç ailelerinin mutlu günü


Mersinli siyasetçi Süleyman Tüncar ve Aygül Tüncar'ın kızı Diş Hekimi Ceren Tüncar ile Rize İl Milli Eğitim Müdürlğünün  sevilen memurlarından Erhan Dinç'in  öğretmen oğlu Hüseyin Dinç, Mersin'de gerçekleştirilen nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımı attılar.


Eğitim ve Sağlık camiası ve her iki ale yakınlarının katıldığı  nişan merasimi renkli anlara sahne olurken gençlerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi