RİZELİ ÜNLÜ GAZETECİ NİHAYET EVLENEBİLDİ.

Kültür 17.08.2020 - 20:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2014+ kez okundu.
 

RİZELİ ÜNLÜ GAZETECİ NİHAYET EVLENEBİLDİ.

Şeyda Sayar ile 2019'da nişanlanan ve sonrasında da koronanın patlak vermesi nedeniyle bir türlü yapılamayan ve her seferinde ertelenen Rizeli gazeteci İsmail SAYMAZ nihayet evlenebildi.. Sosyal medya hesaplarından zaman zaman konu ile ilgili komik paylaşımlarda bulunan ve gerek basın gerekse siyaset çevrelerinden tanınmış insanların kendisine takılmasına muhatap olan İsmail Saymaz'ın nihayete erdiği mevzudur. 16 Ağustos 2020'de geniş bir katılımcı ile havuz başında düzenlenen törenle gazeteci İsmail Saymaz, koronaya rağmen dünya evine girmiş. Bu arada bir sürü kişi de havuz başında toplanmış umarım kimseye korona falan bulaşmamıştır. RizeninSesi ailesi olarak SAYMAZ çiftini tebrik ediyor bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz

Şeyda Sayar ile 2019'da nişanlanan ve sonrasında da koronanın patlak vermesi nedeniyle bir türlü yapılamayan ve her seferinde ertelenen Rizeli gazeteci İsmail SAYMAZ nihayet evlenebildi..


Sosyal medya hesaplarından zaman zaman konu ile ilgili komik paylaşımlarda bulunan ve gerek basın gerekse siyaset çevrelerinden tanınmış insanların kendisine takılmasına muhatap olan İsmail Saymaz'ın nihayete erdiği mevzudur.


16 Ağustos 2020'de geniş bir katılımcı ile havuz başında düzenlenen törenle gazeteci İsmail Saymaz, koronaya rağmen dünya evine girmiş.


Bu arada bir sürü kişi de havuz başında toplanmış umarım kimseye korona falan bulaşmamıştır.


RizeninSesi ailesi olarak SAYMAZ çiftini tebrik ediyor bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi