RİZESPOR ARA VERMEDEN ANTALYA MAÇINA HAZIRLANIYOR

Spor 16.01.2022 - 18:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2276+ kez okundu.
 

RİZESPOR ARA VERMEDEN ANTALYA MAÇINA HAZIRLANIYOR

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında evinde Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Çaykur Rizespor, ligin 22’nci haftasında 19 Ocak Çarşamba günü evinde oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. VavaCars Fatih Karagümrük maçında ilk 11'de başlayan futbolcular fitness salonunda çalışırken ilk 11'de yer almayan futbolcular ise Mehmet Cengiz Tesisleri’nde antrenman sahasında çalıştı. Öte yandan sakatlığı devam eden Aminu Umar'ın katılmadığı antrenmanda Loic Remy ve Yannick Bolasie ise yer aldı.  

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında evinde Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Çaykur Rizespor, ligin 22’nci haftasında 19 Ocak Çarşamba günü evinde oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. VavaCars Fatih Karagümrük maçında ilk 11'de başlayan futbolcular fitness salonunda çalışırken ilk 11'de yer almayan futbolcular ise Mehmet Cengiz Tesisleri’nde antrenman sahasında çalıştı.

Öte yandan sakatlığı devam eden Aminu Umar'ın katılmadığı antrenmanda Loic Remy ve Yannick Bolasie ise yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi