RİZESPOR'DA NÖBET DEĞİŞİMİ. İŞTE ADI GEÇEN HOCA ADAYLARI

Spor 19.09.2021 - 18:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2914+ kez okundu.
 

RİZESPOR'DA NÖBET DEĞİŞİMİ. İŞTE ADI GEÇEN HOCA ADAYLARI

Süper Lig'de yeni sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan ve son olarak deplasmanda Adana Demirspor'a 3-1 yenilen Çaykur Rizespor'da kredisi tükenen Bülent Uygun'un yerine Emre Belözoğlu listenin en tepesine yazıldı. Emre Belözoğlu ile temaslar başlarken Çaykur Rizespor'da forma giyen Gökhan Gönül de eski takım arkadaşını ikna etmeye çalışıyor. AYRILIK KARARI ÇIKTI Süper Lig'de 2021-2022 sezonuna kabus gibi bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor, oynanan 5 maç sonrası 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak sadece 1 puan toplayabildi. Ses getiren transferlere rağmen istenen oyun ve sonuçların bir türlü alınamaması üzerine Bülent Uygun kredisini tüketti ve tecrübeli teknik adamla ayrılık kararı alındı. LİSTENİN İLK SIRASINDA EMRE BELÖZOĞLU VAR Karadeniz ekibinde yönetim yeni teknik direktör arayışlarına derhal başlarken listenin ilk sırasına Emre Belözoğlu'nun adı yazıldı. Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından milli takımla görüşen ancak anlaşma sağlanamayan Emre Belözoğlu ile resmi temaslara başlandı. GÖKHAN GÖNÜL DE İKNA TURLARINDA Çaykur Rizespor'da forma giyen Gökhan Gönül de eski takım arkadaşını ikna etmeye çalışıyor. B PLANI SAMET AYBABA Çaykur Rizespor, Emre Belözoğlu ile anlaşamaması halinde B planı olarak Samet Aybaba'yı belirledi. Karadeniz ekibi, Belözoğlu'ndan ret yemesi durumunda, son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Samet Aybaba'nın kapısını çalacak. DİĞER ADAYLAR ÇAĞDAŞ ATAN VE TAMER TUNA Çaykur Rizespor'un diğer adayları ise Çağdaş Atan ve Tamer Tuna. BÜLENT UYGUN KREDİSİNİ TÜKETTİ Çaykur Rizespor'un geçtiğimiz hafta sahasında Hatayspor'a 2-0 yenilmesinin ardından Bülent Uygun'un ayrılığı gündeme gelmiş ancak tecrübeli teknik adamın başkan Tahir Kıran ve yönetimle yaptığı görüşme sonrası hocayla 'şimdilik' devam kararı çıkmıştı. Bu hafta deplasmanda Adana Demirspor'a da 3-1 yenilen ve silik bir görüntü sergileyen Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun'un bileti kesildi.   Akşam

Süper Lig'de yeni sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan ve son olarak deplasmanda Adana Demirspor'a 3-1 yenilen Çaykur Rizespor'da kredisi tükenen Bülent Uygun'un yerine Emre Belözoğlu listenin en tepesine yazıldı. Emre Belözoğlu ile temaslar başlarken Çaykur Rizespor'da forma giyen Gökhan Gönül de eski takım arkadaşını ikna etmeye çalışıyor.


AYRILIK KARARI ÇIKTI


Süper Lig'de 2021-2022 sezonuna kabus gibi bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor, oynanan 5 maç sonrası 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak sadece 1 puan toplayabildi. Ses getiren transferlere rağmen istenen oyun ve sonuçların bir türlü alınamaması üzerine Bülent Uygun kredisini tüketti ve tecrübeli teknik adamla ayrılık kararı alındı.


LİSTENİN İLK SIRASINDA EMRE BELÖZOĞLU VAR


Karadeniz ekibinde yönetim yeni teknik direktör arayışlarına derhal başlarken listenin ilk sırasına Emre Belözoğlu'nun adı yazıldı. Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından milli takımla görüşen ancak anlaşma sağlanamayan Emre Belözoğlu ile resmi temaslara başlandı.


GÖKHAN GÖNÜL DE İKNA TURLARINDA


Çaykur Rizespor'da forma giyen Gökhan Gönül de eski takım arkadaşını ikna etmeye çalışıyor.


B PLANI SAMET AYBABA


Çaykur Rizespor, Emre Belözoğlu ile anlaşamaması halinde B planı olarak Samet Aybaba'yı belirledi. Karadeniz ekibi, Belözoğlu'ndan ret yemesi durumunda, son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Samet Aybaba'nın kapısını çalacak.


DİĞER ADAYLAR ÇAĞDAŞ ATAN VE TAMER TUNA


Çaykur Rizespor'un diğer adayları ise Çağdaş Atan ve Tamer Tuna.


BÜLENT UYGUN KREDİSİNİ TÜKETTİ


Çaykur Rizespor'un geçtiğimiz hafta sahasında Hatayspor'a 2-0 yenilmesinin ardından Bülent Uygun'un ayrılığı gündeme gelmiş ancak tecrübeli teknik adamın başkan Tahir Kıran ve yönetimle yaptığı görüşme sonrası hocayla 'şimdilik' devam kararı çıkmıştı. Bu hafta deplasmanda Adana Demirspor'a da 3-1 yenilen ve silik bir görüntü sergileyen Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun'un bileti kesildi.

 

Akşam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi