RİZESPOR TRABZONSPOR'A EVİNDE MAĞLUP OLDU

Spor 17.04.2022 - 17:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2452+ kez okundu.
 

RİZESPOR TRABZONSPOR'A EVİNDE MAĞLUP OLDU

Turkcell kadınlar futbol Süper ligi karşılaşmasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor Çaykur didi stadyumunda karşı karşıya geldi    Haftaya 5 galibiyet 3 beraberlik 9 mağlubiyet ile 7.ci lig sıralamasında  başlayan  ÇAYKUR RİZESPOR Lig sıralamasında 9. Sırada olup 4 galibiyet 2 beraberlik 11 mağlubiyet olan Trabzonspor'la Çaykur Didi stad ında karşılaşıp sahadan 2-1 mağlup ayrıldı..   Maça hızlı başlayan Konuk takım Trabzon Spor İlk 5 dakika içinde attığı  iki golle devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci devrede  Ev sahibi Takım olan Çaykur Rizespor Kadın futbol takımı bulduğu tek golle Maçı 1-2 kaybetti.

Turkcell kadınlar futbol Süper ligi karşılaşmasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor Çaykur didi stadyumunda karşı karşıya geldi 
 

Haftaya 5 galibiyet 3 beraberlik 9 mağlubiyet ile 7.ci lig sıralamasında  başlayan  ÇAYKUR RİZESPOR Lig sıralamasında 9. Sırada olup 4 galibiyet 2 beraberlik 11 mağlubiyet olan Trabzonspor'la Çaykur Didi stad ında karşılaşıp sahadan 2-1 mağlup ayrıldı..


 
Maça hızlı başlayan Konuk takım Trabzon Spor İlk 5 dakika içinde attığı  iki golle devreyi 2-0 önde kapattı.
İkinci devrede  Ev sahibi Takım olan Çaykur Rizespor Kadın futbol takımı bulduğu tek golle Maçı 1-2 kaybetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi