RİZESPORUN HOCASI İŞİ TAŞERONA DEVRETMİŞ. VİDEO

Spor 10.10.2022 - 23:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2077+ kez okundu.
 

RİZESPORUN HOCASI İŞİ TAŞERONA DEVRETMİŞ. VİDEO

Rizespor'un hocası Bülent KORKMAZ'ın İzmirde oynan Altay maçında saha kenarındaki duruşu görünleri şaşkına çevirdi. Maçın başlaması ile birlikte yedek külübesinin hemen kenarında adeta 3 yardımcı hoca gibi yer alırken kenar yönetimini  yardımcısı Mustafa SARP'a bıraktığı görüldü. Tribünler bu görüntü karşısında şaşkınlııklarını gizyelemezken Bülen hocanınneden böyle bir davranış gösterdiği konusunda herhangi bir görüüş belirtemediler. Tribünlerde bulunan Rizenin bazı tanınmış insanları bu görüntü için ; "Bülent hoca işi Taşerona vermiş" ifadesini kullanırken bu davranış bir ayrılık sinyali ise bunun çok şık bir görüntü olmadığını ifade ettiler. Evet Bülent hoca bir sıkıntın varsa bunu yansıtmanın yolu kenarda kenara çekilmek değildir. Bu görün tü herhalde Düntya tarrihinde bir ilktir. Seyredenler şaşkınlık içirisinde 90 dakika kenardaki bu enterasn görüntüyü seyrederken bunun ne anlama geldiği konusunda hiç bir kmse bir yorum getiremedi. Evet Bülen hoca bu davranışın sebebi ne? Lütfen açıklarmısınız

Rizespor'un hocası Bülent KORKMAZ'ın İzmirde oynan Altay maçında saha kenarındaki duruşu görünleri şaşkına çevirdi.


Maçın başlaması ile birlikte yedek külübesinin hemen kenarında adeta 3 yardımcı hoca gibi yer alırken kenar yönetimini  yardımcısı Mustafa SARP'a bıraktığı görüldü.


Tribünler bu görüntü karşısında şaşkınlııklarını gizyelemezken Bülen hocanınneden böyle bir davranış gösterdiği konusunda herhangi bir görüüş belirtemediler.


Tribünlerde bulunan Rizenin bazı tanınmış insanları bu görüntü için ; "Bülent hoca işi Taşerona vermiş" ifadesini kullanırken bu davranış bir ayrılık sinyali ise bunun çok şık bir görüntü olmadığını ifade ettiler.


Evet Bülent hoca bir sıkıntın varsa bunu yansıtmanın yolu kenarda kenara çekilmek değildir. Bu görün tü herhalde Düntya tarrihinde bir ilktir. Seyredenler şaşkınlık içirisinde 90 dakika kenardaki bu enterasn görüntüyü seyrederken bunun ne anlama geldiği konusunda hiç bir kmse bir yorum getiremedi.


Evet Bülen hoca bu davranışın sebebi ne? Lütfen açıklarmısınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi