Sinop’ta selin izleri siliniyor (2)

SİNOP 13.08.2021 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2167+ kez okundu.
 

Sinop’ta selin izleri siliniyor (2)

DHA, AFET BÖLGESİNİ HAVADAN GÖRÜNTÜLEDİ   Sinop’un Ayancık ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği, altyapı ve üstyapıda hasarların oluştuğu sel bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait helikopterler ile çalışmalara devam ediliyor. Ekipler, mahsur kalanları helikopterle tahliye ediyor, evlerinde kalanlara ise erzak yardımlarını ulaştırıyor. Çalışmaların devam ettiği, DHA tarafından havadan görüntülenen bölgelerde; birçok ev, iş yeri ve aracın sular altında kaldığı, yolların hasar gördüğü, köprülerin yıkıldığı, sel sularıyla dolan Karadeniz kıyılarının ise renginin değişip, kahverengiye döndüğü görüldü.  

DHA, AFET BÖLGESİNİ HAVADAN GÖRÜNTÜLEDİ

 

Sinop’un Ayancık ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği, altyapı ve üstyapıda hasarların oluştuğu sel bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait helikopterler ile çalışmalara devam ediliyor. Ekipler, mahsur kalanları helikopterle tahliye ediyor, evlerinde kalanlara ise erzak yardımlarını ulaştırıyor. Çalışmaların devam ettiği, DHA tarafından havadan görüntülenen bölgelerde; birçok ev, iş yeri ve aracın sular altında kaldığı, yolların hasar gördüğü, köprülerin yıkıldığı, sel sularıyla dolan Karadeniz kıyılarının ise renginin değişip, kahverengiye döndüğü görüldü.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi