SİYASETE ATILDI. VE İYİ PARTİ'YE KATILDI

Siyaset 24.10.2020 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1993+ kez okundu.
 

SİYASETE ATILDI. VE İYİ PARTİ'YE KATILDI

Bursalı ünlü Gazeteci İbrahim Erdoğan Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Partiye katıldı.      Yİ Parti Bursa İl Başkanlığı için önce 4 aday ortaya çıkmış daha sonra aday sayısı ikiye düşmüştü. Selçuk Türkoğlu’nun Başkan olduğu listeyi destekleyen Gazeteci İbrahim Erdoğan seçimin ardından yapılan görev bölümü sonucu İYİ Patinin Bursa İl Başkan Yardımcısı seçildi.     İlk kez aktif siyasete atılan Gazeteci İbrahim Erdoğan halen genel merkezi Bursa’da bulunan ASGD Genel Başkanlığını yapıyor.     Gazeteci İbrahim Erdoğan kısa bir süre öncesine kadar Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekiliydi.      Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni ile hem meslektaş hem de  adaş olan Gazeteci İbrahim Erdoğan’ın muhalefet partilerinden İYİ Partiye katılması Basın Camiası ve Bursa’da büyük sürprizle karşılandı.  

Bursalı ünlü Gazeteci İbrahim Erdoğan Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Partiye katıldı.

    
Yİ Parti Bursa İl Başkanlığı için önce 4 aday ortaya çıkmış daha sonra aday sayısı ikiye düşmüştü. Selçuk Türkoğlu’nun Başkan olduğu listeyi destekleyen Gazeteci İbrahim Erdoğan seçimin ardından yapılan görev bölümü sonucu İYİ Patinin Bursa İl Başkan Yardımcısı seçildi.

   
İlk kez aktif siyasete atılan Gazeteci İbrahim Erdoğan halen genel merkezi Bursa’da bulunan ASGD Genel Başkanlığını yapıyor.

   
Gazeteci İbrahim Erdoğan kısa bir süre öncesine kadar Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekiliydi.

    
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni ile hem meslektaş hem de  adaş olan Gazeteci İbrahim Erdoğan’ın muhalefet partilerinden İYİ Partiye katılması Basın Camiası ve Bursa’da büyük sürprizle karşılandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi