SÜPER LİGDEN BİR HOCA DAHA GİTTİ

Spor 10.11.2020 - 22:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2843+ kez okundu.
 

SÜPER LİGDEN BİR HOCA DAHA GİTTİ

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, teknik direktör Mert Nobre ile yollarını ayırdığını açıkladı. Başkent temsilcisi ayrılığı resmi internet sitesinden duyurdu.   Süper Lig'de 7 maça çıkan ve 5 puan toplayabilen Gençlerbirliği, teknik direktör Mert Nobre ile yollarını ayırdığını açıkladı. Kırmızı-siyahlıların yaptığı açıklama şu şekilde: "Sezon başından bu yana teknik direktörlüğümüzü yapan Mert Nobre ile yollarımızı ayırdık. Futbolculuk kariyerine kulübümüzde nokta koyan, ilk teknik direktörlük deneyimini de kulübümüzde yaşayan Mert Nobre'ye kattığı değer ve emekleri için teşekkür ederiz. Türk futboluna genç futbolcuların yanı sıra teknik direktörler de kazandırıyoruz. Mert Nobre'nin de bu isimlerin arasında yer almasından ayrıca mutluyuz. Kendisine ve ekibine başarı diliyoruz." .

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, teknik direktör Mert Nobre ile yollarını ayırdığını açıkladı. Başkent temsilcisi ayrılığı resmi internet sitesinden duyurdu.
 

Süper Lig'de 7 maça çıkan ve 5 puan toplayabilen Gençlerbirliği, teknik direktör Mert Nobre ile yollarını ayırdığını açıkladı.


Kırmızı-siyahlıların yaptığı açıklama şu şekilde:


"Sezon başından bu yana teknik direktörlüğümüzü yapan Mert Nobre ile yollarımızı ayırdık.


Futbolculuk kariyerine kulübümüzde nokta koyan, ilk teknik direktörlük deneyimini de kulübümüzde yaşayan Mert Nobre'ye kattığı değer ve emekleri için teşekkür ederiz.


Türk futboluna genç futbolcuların yanı sıra teknik direktörler de kazandırıyoruz. Mert Nobre'nin de bu isimlerin arasında yer almasından ayrıca mutluyuz.


Kendisine ve ekibine başarı diliyoruz."

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi