Tokat'ta kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi

TOKAT 29.08.2022 - 01:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1944+ kez okundu.
 

Tokat'ta kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi

TOKAT'ta etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Rüzgar nedeniyle yol kenarlarında bulunan tabelalar ve festival alanına kurulan stand ve led ekranlar zarar gördü.   Kent genelinde 23:00 saatlerinde başlayan ve 15 dakika süren kuvvetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi. Kuvvetli rüzgar yol kenarında bulunan tabelaları, Hıdırlık Sosyal Tesisleri önünde kurulan festival alanında ki stand ve led ekranlara zarar verdi. Ayrıca Yeşliırmak içerisinde bulunan seyir gondolları ise rüzgar etkisi ile bağlı oldukları limandan ayrıldı. Rüzgarın etkisini kaybetmesi ile gondolları görevli personel toplayarak limana bağladı.

TOKAT'ta etkili olan kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Rüzgar nedeniyle yol kenarlarında bulunan tabelalar ve festival alanına kurulan stand ve led ekranlar zarar gördü.

 

Kent genelinde 23:00 saatlerinde başlayan ve 15 dakika süren kuvvetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi. Kuvvetli rüzgar yol kenarında bulunan tabelaları, Hıdırlık Sosyal Tesisleri önünde kurulan festival alanında ki stand ve led ekranlara zarar verdi. Ayrıca Yeşliırmak içerisinde bulunan seyir gondolları ise rüzgar etkisi ile bağlı oldukları limandan ayrıldı. Rüzgarın etkisini kaybetmesi ile gondolları görevli personel toplayarak limana bağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi