TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİ RİZESPOR'A MORAL ZİYARETİ.

Spor 28.10.2021 - 20:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2357+ kez okundu.
 

TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİ RİZESPOR'A MORAL ZİYARETİ.

Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rizespor Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'ni ziyaret ederek yönetici ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldi.   Gökduman’ın ziyaretinde kendisini Başkan Yardımcımız Ali Haydar Er, yöneticiler Yılmaz Zehiroğlu, Hasan Yavuz Bakır ve Serkan Karavin, Sportif Direktörümüz Fahri Tatan ile Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu karşıladı.   Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Trabzonspor karşılaşması öncesi takıma başarılar diledi. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "İnşallah hep birlikte başarıya ulaşacağız" ifadelerini kullandı.   Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Emniyet Müdürü Gökduman’a  forma hediye etti.

Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rizespor Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'ni ziyaret ederek yönetici ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldi.
 

Gökduman’ın ziyaretinde kendisini Başkan Yardımcımız Ali Haydar Er, yöneticiler Yılmaz Zehiroğlu, Hasan Yavuz Bakır ve Serkan Karavin, Sportif Direktörümüz Fahri Tatan ile Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu karşıladı.

 

Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Trabzonspor karşılaşması öncesi takıma başarılar diledi.

Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "İnşallah hep birlikte başarıya ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Emniyet Müdürü Gökduman’a  forma hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi