TSYD’DEN RİZELİ HOCAYA ZİYARET

Spor 02.12.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2769+ kez okundu.
 

TSYD’DEN RİZELİ HOCAYA ZİYARET

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile TSYD Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Murat Taşkın, Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya başarı dileklerini iletti. Teknik Direktör Abdullah Avcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, TSYD yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu. 

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile TSYD Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Murat Taşkın, Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya başarı dileklerini iletti. Teknik Direktör Abdullah Avcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, TSYD yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi