Turhal'da parke, bordür ve spor aletleri boyanıyor

Karadeniz 25.12.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2339+ kez okundu.
 

Turhal'da parke, bordür ve spor aletleri boyanıyor

TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediyesi tarafından ilçenin dört bir tarafındaki mahallelerde; parke, bordür ve spor aletleri boyama hizmetleri aralıksız devam ediyor.   Turhal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin önceden yapılan tespitler sayesinde mahallerde  parke, bordür ve spor aletlerinin yıpranmış olan boyları için çalışma başlattı. Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "Bordür, parke taşlarında ve spor aletlerinde yapılan boyama çalışmasıyla birlikte ilçeye modern, estetik ve güzellik sağlamayı düşünüyoruz. Yapılan bu çalışmaların belirlenen cadde ve sokaklarda devam edecek" dedi. 

TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediyesi tarafından ilçenin dört bir tarafındaki mahallelerde; parke, bordür ve spor aletleri boyama hizmetleri aralıksız devam ediyor.

 

Turhal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin önceden yapılan tespitler sayesinde mahallerde  parke, bordür ve spor aletlerinin yıpranmış olan boyları için çalışma başlattı. Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "Bordür, parke taşlarında ve spor aletlerinde yapılan boyama çalışmasıyla birlikte ilçeye modern, estetik ve güzellik sağlamayı düşünüyoruz. Yapılan bu çalışmaların belirlenen cadde ve sokaklarda devam edecek" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi