VALİ, KÖYLERDE SU BASKINLARININ BOYUTU HAKKINDA BİLGİ ALDI

DÜZCE 03.07.2021 - 21:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2654+ kez okundu.
 

VALİ, KÖYLERDE SU BASKINLARININ BOYUTU HAKKINDA BİLGİ ALDI

VALİ, KÖYLERDE SU BASKINLARININ BOYUTU HAKKINDA BİLGİ ALDI   Düzce'nin Akçakoca ilçesinde etkili olan şiddetli sağanakta, 2 yıl önce selde 7 kişinin hayatını kaybettiği Uğurlu ve Esmahanım köylerinde de su baskınları meydana geldi. Su baskınları sel boyutuna ulaşmazken, yalnızca yollarda su birikintiler ve ufak çaplı heyelanlar yaşandı. Bölgede bu gece de beklenen yoğun yağmur ile ilgili tedbirlerin alındığı öğrenildi. Düzce Valisi Cevdet Atay, Uğurlu ve Esmahanım köylerine giderek, su baskınlarının boyutu hakkında bilgi aldı. '   RİSKLİ EVLERDE KİMSE KALMASIN' Vali Atay gazetecilere yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımız, iş makinesi operatörlerimiz olay yerine sevk edildi. Herkes görevinin başında. Bu gece de kısmen yağış olması bekleniyor. Buradan muhtarlarımıza, kaymakamımıza çağrımızdır; arkadaşlarımız da şimdi uyarıyorlar. Her türlü uyarıyı yapıyorlar. Riskli evlerde kimse kalmasın. Biz hepsini misafir edeceğiz. En azından bu geceyi bir atlatalım. Tüm birimlerimiz olay yerinde. Tüm ekiplerimiz müdahale ediyorlar" dedi.  

VALİ, KÖYLERDE SU BASKINLARININ BOYUTU HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde etkili olan şiddetli sağanakta, 2 yıl önce selde 7 kişinin hayatını kaybettiği Uğurlu ve Esmahanım köylerinde de su baskınları meydana geldi. Su baskınları sel boyutuna ulaşmazken, yalnızca yollarda su birikintiler ve ufak çaplı heyelanlar yaşandı. Bölgede bu gece de beklenen yoğun yağmur ile ilgili tedbirlerin alındığı öğrenildi. Düzce Valisi Cevdet Atay, Uğurlu ve Esmahanım köylerine giderek, su baskınlarının boyutu hakkında bilgi aldı. '

 

RİSKLİ EVLERDE KİMSE KALMASIN' Vali Atay gazetecilere yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımız, iş makinesi operatörlerimiz olay yerine sevk edildi. Herkes görevinin başında. Bu gece de kısmen yağış olması bekleniyor. Buradan muhtarlarımıza, kaymakamımıza çağrımızdır; arkadaşlarımız da şimdi uyarıyorlar. Her türlü uyarıyı yapıyorlar. Riskli evlerde kimse kalmasın. Biz hepsini misafir edeceğiz. En azından bu geceyi bir atlatalım. Tüm birimlerimiz olay yerinde. Tüm ekiplerimiz müdahale ediyorlar" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi