ZİRAAT BANKASI NDAN ÇALIŞANLARIN MAAŞLARINA ZAM

Ekonomi 01.10.2021 - 20:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3610+ kez okundu.
 

ZİRAAT BANKASI NDAN ÇALIŞANLARIN MAAŞLARINA ZAM

Ziraat Bankası Memurlarına Enflasyona ezdirmedi. Ülke ekonomisind eyaşanan dalgqlanmalar sonucu işçi ve memurların enflasyon karşısında alım güçlerinin azalması ve özellikle şehir merkezlerinde  ve turizm bölgelerindeki kira fiyatlarının anormal derecede artması sonucu yaşanan geçim sıkıntısına Ziraat Bankası genel Müdürlüğü çalışanlarının maaşlarına görev yaptıkları  il,ilçe ve Bölgelere göre  kira yardımı adı altında  zam yaptı. Bugün Banka çalışanlarının hesaplarına aktarılan ücretler Türkiye genelindeki tüm Şube çalışanlarına uygulandı. 4 ayrı kategoride maaşlarına zam yapılan Ziraat Bankası  çalışanlarından en büyük zammı Çeşme, İstanbul, Bodrum,  Ayvalık gibi turizm bölgelerinde ki Şubelerde çalışanlar aldı.  

Ziraat Bankası Memurlarına Enflasyona ezdirmedi.


Ülke ekonomisind eyaşanan dalgqlanmalar sonucu işçi ve memurların enflasyon karşısında alım güçlerinin azalması ve özellikle şehir merkezlerinde  ve turizm bölgelerindeki kira fiyatlarının anormal derecede artması sonucu yaşanan geçim sıkıntısına Ziraat Bankası genel Müdürlüğü çalışanlarının maaşlarına görev yaptıkları  il,ilçe ve Bölgelere göre  kira yardımı adı altında  zam yaptı.


Bugün Banka çalışanlarının hesaplarına aktarılan ücretler Türkiye genelindeki tüm Şube çalışanlarına uygulandı.


4 ayrı kategoride maaşlarına zam yapılan Ziraat Bankası  çalışanlarından en büyük zammı Çeşme, İstanbul, Bodrum,  Ayvalık gibi turizm bölgelerinde ki Şubelerde çalışanlar aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi