Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
14 Ocak 2020 - 09:22 - Güncellenme: 02 Aralık 2022 - 09:38 G: 02 Aralık 2022 - 09:38

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN BİTİŞİ. BAKIN ABD'DE NE İŞ YAPIYOR.

0 Okunma 0 Paylaşım
HAKAN ŞÜKÜR'ÜN BİTİŞİ. BAKIN ABD'DE NE İŞ YAPIYOR.

Krallıktan taksi şoförlüğüne… Hakan Şükür’ün bitişi…


G.Saray’da oynarken Türk futbolunun kralıydı… ancak terör örgütü seviciliği yüzünden hayatı söndü. FETÖ terör örgütü zanlısı olarak aranan Hakan Şükür, krallıktan artık son noktaya kadar düştü. Son olarak pastanecilik yapan Hakan Şükür o işinde de iflas ettikten sonra ABD’de hayatını devam ettirebilmek için Uber’de taksi şoförlüğü yapmaya başladı.


FETÖ terör örgütü zanlısı olarak aranan Hakan Şükür, krallıktan artık son noktaya kadar düştü. Son olarak pastanecilik yapan Hakan Şükür o işinde de iflas ettikten sonra ABD’de hayatını devam ettirebilmek için Uber’de taksi şoförlüğü yapmaya başladı.


Ancak hala bile FETÖ terör örgütü seviciliğinden vazgeçmiş değil. Alman Welt Am Sonntag gazetesine verdiği demeçte; “ben hükümetin düşmanıyım, ama devletin ya da ulusun değil, ülkemi seviyorum” diyecek kadar alçalabiliyor.


Kaynak: Fotospor

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!