Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
29 Nisan 2026 - 16:10 - Güncellenme: 29 Nisan 2026 - 16:14 G: 29 Nisan 2026 - 16:14

İKİ AHMET GÖREVLERİNE GERİ DÖNÜYOR

İmralı Süreci kapsamında Bahçeli'nin CHP'li Ahmet Özer ve DEM Partili Ahmet Türk için göreve dönmesine yönelik çağrılarının ardından dikkat çeken bilgi paylaşıldı.

0 Okunma 0 Paylaşım
İKİ AHMET GÖREVLERİNE GERİ DÖNÜYOR

İktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Sinan Burhan, 'İki Ahmet'in Mayıs ayı içinde görevlerine döneceklerinin ifade edildiğini paylaştı.

İmralı Süreci'nin başlamasının ardından kayyum sisteminin de kaldırılması hem muhalefetin ortak talebi olarak öne çıkmış hem de MHP Lideri Bahçeli tarafından sık sık eleştiri konusu olmuştu.

Sürecin başlamasının ardından kayyum sisteminin kaldırılması gerektiğini ifade eden Bahçeli, grup toplantılarında konuya dair yaptığı açıklamalarda hem CHP'li Ahmet Özer'i hem de DEM Partili Ahmet Türk'ü kast ederek 'İki Ahmet göreve' çağrısını yapmıştı.

O ÇAĞRI KARŞILIK MI BULUYOR?

Sinan Burhan tarafından sosyal medya hesabından 'Son dakika' denilerek paylaşılan o bilgi:

"Terörsüz Türkiye sürecinde önemli adımlar atılacak. Mayıs ayı içinde, Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Ahmet Türk ile Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in görevlerine döneceği ifade ediliyor."

BAHÇELİ: SÖZÜMÜZ SÖZDÜR

TBMM'de düzenlenen 23 Nisan resepsiyonuna katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli, gazetecilerin "Ahmet Özer, Ahmet Türk ve Selahattin Demirtaş" sorusuna, "Siz bizi tanımıyorsunuz... Bizim bir özelliğimiz var; sözümüz sözdür" yanıtını vermesi ile gündem olmuştu.

#AHMET #TÜRK #ÖZER

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!