İsim Vermeden Net Konuştu: Yanlış yapanlar hesabını verecek
Fon krizi gündemi sürerken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, tüm iddiaların araştırılacağını ve sorumluların hukuk önünde hesap vereceğini söyledi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, fon kriziyle ilgili açıklama yaptı. Çelik, isim vermeden yaptığı açıklamada, gündemdeki tüm iddiaların araştırılacağını belirterek, “Tüm usulsüzlükler ortaya çıkarılacaktır. Yanlış yapanlar, hukuk önünde hesabını verecektir” dedi.
Çelik, fon krizinden etkilenen vatandaşların haklarının korunacağını, ilgili kurumların koordinasyon içinde kapsamlı bir çalışma yürüteceğini söyledi. Finansal sisteme yönelik sistemik bir risk bulunmadığını belirten Çelik, benzer sorunların yaşanmaması için gerekli hukuki ve idari düzenlemelerin yapılacağını ifade etti.
Çelik ayrıca, şeffaflık, denetim ve hesap verebilirlik ilkelerinin güçlendirileceğini vurguladı.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Rize'de ilçe Müdürlerinin Yeri değitirildi.




Son Haberler
Bakan Ersoy: “Turizmi Dört Mevsime ve 81 İlimize Yaymak İçin Çalışıyoruz”



