KARADENİZ'DE ETKİLİ SAĞANAK. YOL ULAŞIMA KAPANDI
KARADENİZ'DE ETKİLİ SANAK. YOL ULAŞIMA KAPANDI
Zonguldak’ta etkili olan yağış sabaha karşı etkisini arttırdı. Pek çok yerde su baskınları ve dere taşkınları yaşandı. ılıksu deresinin taşması sonucu Zonguldak İstanbul yolu ulaşıma kapandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı belirtilirken Marmara, Kuzey ve İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu , Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edildi. Yağışların: Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Tekirdağ, Giresun, Rize çevreleri, Trabzon’un doğusu ve Artvin’in kuzey kesimlerinde kuvvetli, Kocaeli çevrelerinde çok kuvvetli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ve Kastamonu‘nun kuzey kesimlerinde yer yer şiddetli ve aşırı olması bekleniyordu.
Zonguldak’ta etkili olan yağış sabaha karşı etkisini arttırdı. Pek çok yerde su baskınları ve dere taşkınları yaşandı. ılıksu deresinin taşması sonucu Zonguldak İstanbul yolu ulaşıma kapand
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
RİZE'NİN YENİ BAŞSAVCII VEKİLİ GÖREVE BAŞLADI
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
İzmir Büyükşehir’den 100 Milyon TL’lik Kırtasiye Desteği



