KULİSLER ÇALKALANIYOR. O BAKAN GÖREVDEN ALINACAK MI?
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın görevinden alınacağı ve yerine MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın atanacağı iddia edildi.
azeteci Mustafa Balbay, konuk olduğu Meltem TV yayında dikkat çelen kulis bilgisini paylaştı.
"İÇİ BOŞ BİR KULİS BİLGİSİ OLMADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİZ"
Balbay, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın görevden alınacağını ve yerine Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın’ın getirileceğini iddia etti.
Balbay şu ifadeleri kullandı:
“Yaşananlarla birlikte içi boş bir kulis bilgisi olmadığını söyleyebiliriz. Erdoğan'ın Hakan Fidan yerine İbrahim Kalın'ı Dışişleri Bakanı yaparak, şu anda MİT Başkanlığı yapan Kalın'ın MİT Başkanlığı gücünü de alıp Dışişleri Bakanlığı'nı da yürüterek Fidan'ın buradan alınması ve negatif enerjiyi azaltacağı konuşuluyor.
Çok konuşuluyor. Erdoğan'ın da yapmışken tam yapmak üzere bir çaba içerisinde olduğu söyleniyor. Bakanların hiçbiri rahat değil. Bu da bir yönetim biçimi. Yoksa zaten bir bakanlık, bir bakıma sekreterya.”
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
RİZE'DE 1 KOLTUĞA 4 ADAY
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
İzmir Büyükşehir’den 100 Milyon TL’lik Kırtasiye Desteği



