53.KARADENİZ SMMMO B AŞKANLARI RİZE'DE TOPLANDI

Rize 21.03.2022 - 21:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1762+ kez okundu.
 

53.KARADENİZ SMMMO B AŞKANLARI RİZE'DE TOPLANDI

53. Karadenmiz Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlar Odaları Platform Toplantısı Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın ev sahipliğinde 18-19-20 Mart 2022 tarihlerinde Ayder ‘de yapıldı.  Toplantı hakkında Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşvirler Oda Başkanı Ali Fuat ÇAKMAKÇI açıklamalarda bulundu. Çakmakçı , platforma Karadeniz Bölgesi ve Karadeniz’e kıyısı olan 25 ilin yer aldığını platformun ZONGULDAK , KIRKLARELİ, İSTANBUL ,EDİRNE,TEKİRDAĞ, DÜZCE,TOKAT, ÇORLU ,ÇORUM, SAKARYA,TRABZON,SAMSUN, GÜMÜŞHANE,YALOVA,ORDU ,GİRESUN, KOCAELİ,  AMASYA,RİZE, ARTVİN, KARABÜK, BARTIN, KASTAMONU, BOLU ve SİNOP odalarından oluştuğunu söyledi. Toplantının birinci gününde Rize Ticaret Borsası Salonunda” 2021 Yılı Gelirlerinin Beyanında Özellik Arz Eden Durumlar” konulu İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halim BURSALI’nın konuşmacı olarak katıldığı ve meslek mensupları, Ticaret Borsası üyelerinin katıldığı seminer ile başladı seminetr sonrası tüm oda başkan ve yöneticileri AYDER YAYLASI’na hareket etti. Konuk oda olarak VAN ve KARS Oda Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantının Ayder Yaylası’nda  özellikle düzenlediklerini ifade eden Başkan,  bu sayede hem katılımcılara güzel anılar kazandırmak , hem de ilimizin tanıtımına katkı sağlamış olmaktı. Elbette mevsim olarak beklemesekte bu kadar yoğun kar yağışına tesadüf etmemiz , bazı katılımcı odaların son dakika gelememelerine sebep olduysada 80 kişinin katıldığı bu organizasyonu başarı ile tamamladık. 53. Düzenlediğimiz toplantının gündeminde “Mesleki Konular ve Odaların Gelirleri” gündemiyle gerçekleştirdiğimiz toplantıda Konuştuk.

53. Karadenmiz Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlar Odaları Platform Toplantısı Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın ev sahipliğinde 18-19-20 Mart 2022 tarihlerinde Ayder ‘de yapıldı. 


Toplantı hakkında Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşvirler Oda Başkanı Ali Fuat ÇAKMAKÇI açıklamalarda bulundu. Çakmakçı , platforma Karadeniz Bölgesi ve Karadeniz’e kıyısı olan 25 ilin yer aldığını platformun ZONGULDAK , KIRKLARELİ, İSTANBUL ,EDİRNE,TEKİRDAĞ, DÜZCE,TOKAT, ÇORLU ,ÇORUM, SAKARYA,TRABZON,SAMSUN, GÜMÜŞHANE,YALOVA,ORDU ,GİRESUN, KOCAELİ,  AMASYA,RİZE, ARTVİN, KARABÜK, BARTIN, KASTAMONU, BOLU ve SİNOP odalarından oluştuğunu söyledi.


Toplantının birinci gününde Rize Ticaret Borsası Salonunda” 2021 Yılı Gelirlerinin Beyanında Özellik Arz Eden Durumlar” konulu İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halim BURSALI’nın konuşmacı olarak katıldığı ve meslek mensupları, Ticaret Borsası üyelerinin katıldığı seminer ile başladı seminetr sonrası tüm oda başkan ve yöneticileri AYDER YAYLASI’na hareket etti.


Konuk oda olarak VAN ve KARS Oda Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantının Ayder Yaylası’nda  özellikle düzenlediklerini ifade eden Başkan,  bu sayede hem katılımcılara güzel anılar kazandırmak , hem de ilimizin tanıtımına katkı sağlamış olmaktı. Elbette mevsim olarak beklemesekte bu kadar yoğun kar yağışına tesadüf etmemiz , bazı katılımcı odaların son dakika gelememelerine sebep olduysada 80 kişinin katıldığı bu organizasyonu başarı ile tamamladık. 53. Düzenlediğimiz toplantının gündeminde “Mesleki Konular ve Odaların Gelirleri” gündemiyle gerçekleştirdiğimiz toplantıda Konuştuk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi