Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
16 Temmuz 2025 - 15:13 - Güncellenme: 16 Temmuz 2025 - 16:50 G: 16 Temmuz 2025 - 16:50

Menderes Devlet Hastanesi Başhekimi Görevden Alınd

Menderes Devlet Hastanesi Başhekimi Görevden Alındı: İlçede Büyük Tepki

0 Okunma 0 Paylaşım
Menderes Devlet Hastanesi Başhekimi Görevden Alınd

İzmir'in Menderes ilçesinde, kısa sürede başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Menderes Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Sait İncebıyık’ın görevden alınması, kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

Göreve geldiği günden bu yana hastanede hasta memnuniyetini artırmaya yönelik adımları, kurum içi uyumu güçlendiren yaklaşımı ve vatandaşlarla kurduğu samimi iletişimle takdir toplayan Dr. İncebıyık’ın ani görev değişikliğine dair resmi bir açıklama yapılmadı.

İlçede Tepki Çığ Gibi Büyüyor

Kısa sürede Menderes halkının gönlünde yer edinen Dr. İncebıyık’ın görevden alınması sosyal medyada da geniş yankı buldu. Pek çok vatandaş, “Hakkıyla görev yapan bir hekimin görevden alınması kabul edilemez” diyerek, bu kararın geri çekilmesini ve İncebıyık’ın yeniden görevine iade edilmesini talep etti.

Vatandaşların desteği gün geçtikçe artarken, Dr. Mehmet Sait İncebıyık’ın Gaziemir Devlet Hastanesi’ne uzman doktor olarak atandığı öğrenildi.

#Mehmet Sait İncebıyık #doktor #menderes #başhekim

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!