MERTOĞLU ÖZGÜR ÖZEL'İ TOPA TUTTU VİDEO
Ak Parti Rize Milletvekilim Av. Harun MERTOĞLU Meclis Genel Kurulu’nda CHP Genel Başkanı Özgür ÖZEL'ındün meclis grubunda yaptığı konuşmaya cevap verdi.
Mertoğlu konuşmasında;
CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün yine iftira ve hakaret diline sarılmıştır. Cumhurbaşkanımıza yönelik kullanılan hadsiz, çirkin ve seviyesiz dili aynen iade ediyoruz.
Siyaset öfkeyle savunulacak bir alan değildir. Hele ki "namus" ve "şeref" gibi kavramları tehdit diline alet etmek çaresizliğin ilanıdır.
Sokak ağzıyla, iftirayla, algı operasyonlarıyla siyaset yapılmaz. Siyaset ciddiyet ister, siyaset seviye ister, siyaset iddia ister, omurga ister.
Kabul edin, İBB'deki yolsuzluk enkazının altında kaldınız, çareyi de FETÖ'cülerle iş birliği yaparak Recep Tayyip Erdoğan'a saldırmakta arıyorsunuz.
Önce şaibeli ilişkilerinizden kurtulun, önce kirli dosyalarınızın hesabını verin.
Diyorsunuz ya "Kurtuluş yok, ya hep beraber ya hiçbiriniz!" Bence de kurtuluş yok, yolun sonu görünüyor."dedi
Video
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
RİZELİ HOCAYA YENİ GÖREV



