MHP'li belediye başkanı istifa etti!
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci’nin, parti ilke ve politikalarına aykırı davranışları nedeniyle belediye başkanları listesinden çıkarıldığını duyurdu.
Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, MHP belediye başkanları listesinden çıkarıldı. Konuya ilişkin Ekinci'den açıklama geldi.
MHP'li Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, belediye başkanları listesinden çıkarıldı.
Durmaz açıklamasında, “Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, parti ilke ve politikalarımızla bağdaşmayan davranışları nedeniyle belediye başkanları listemizden düşürülmüştür” ifadelerini kullandı.
İSTİFA AÇIKLAMASI YAPTI
Ekinci istifa gerekçesini, "Son günlerde yaşanan gelişmelerin partime, camiama ve yıllardır yol yürüdüğüm dava arkadaşlarıma zarar vermemesi adına önemli bir karar almış bulunuyorum" sözleri ile duyurdu.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
RİZE'NİN YENİ BAŞSAVCII VEKİLİ GÖREVE BAŞLADI
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
RİZELİ HOCAYA YENİ GÖREV



