NARİN CİNAYETİNDE MAHKEMEDEN TARİHİ KARAR
Diyarbakır'daki Narin davasında: Karar
Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili görülen ve 3'üncü günde de devam eden davanın 2'nci duruşmasına, saat 21.00'a kadar ara verildi. Mahkeme Başkanı, 21.00’da son sözlerin alınacağını, sağlık personelinin de salonda hazır edilmesini istedi.
Saat 21.00'de toplanan mahkeme heyeti snaıklara son sözleri sorudu ve ardından gereği düşünüldü diyerek kararı açıkladı.
Açıklanan KARARA GÖRE SALİM, ENES VE YÜKSEL GÜRAN'A AĞIRLAŞTIRILMIŞ HAPİS CEZASI VERİLİRKEN NEVZAT BAHTİYAR'A 4 YIL 6 AY HAPİS CEZASI VERDİ.
Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cinayeti davasında karar açıklandı. Tutuklu yargılanan amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklu yargılanan Nevzat Bahtiyar 4 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırıldı.


Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
RİZE'DE ŞAŞIRTAN KARAR. ADAY OLMAYACAĞIM
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
İzmir Büyükşehir’den 100 Milyon TL’lik Kırtasiye Desteği



