Piyasaya sahte para süren şüpheli tutuklandı
Piyasaya sahte para süren şüpheli tutuklandı
Mustafa KIRLAK/PERŞEMBE (Ordu), (DHA)- ORDU'nun Perşembe ilçesinde piyasaya sahte para sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Perşembe ilçesinde 3 kişinin piyasaya sahte para sürdüğü ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin içerisinde bulunduğu aracı takibe aldı. 100 kilometre boyunca takip yapan ekipler, Gölköy ilçesinde şüphelilerin aracını durdurdu. Yapılan aramada, 383 adet 100 TL’lik sahte banknot ile sahte paraların piyasaya sürülmesiyle elde edilen bir miktar para ele geçirildi. Nazım Demir (31), K.A. (35) ile M.Y. (41) gözaltına alındı.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Perşembe Adliyesi' ne sevk edildi. Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan şüphelilerden Nazım Demir tutuklanırken, K.A. ile M.Y. serbest bırakıldı. (DHA)
FOTOĞRAFLI
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
TABİP’te üretimden markalaşmaya uzanan hasat
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
RİZELİ HOCAYA YENİ GÖREV



