Rize Fındıklı Belediyesinde ekip ruhu
Çünkü adımız da soyadımız da FINDIKLI,dır dedi.
Rize Fındıklı Belediyesi Baskani Ercüment Şahin CERVATOĞLU Fındıklı Belediyesi olarak kamucu bir anlayışla tüm hizmetlerimizi kendi bünyemizde personellerimizle birlikte ihalesiz şekilde yaptiklarini çalışanlarımızın bu konuda kutluyorum dedi.
ilçemizde Doğal Gaz çalışmalarından ötürü (BOTAŞ )in alt yapı çalışmalarından ötürü bozulam yollarımızı kaldirimlarimizi yine Belediye personelimizle birlikte tamamlıyoruz dedi.
Çervatoğlu, Yürütülen üstyapı çalışmalarını vatandaşlara daha samimi bir dille aktarmak amacıyla belediye personellerimizin yer aldığı etkinliklerde yaptıklarını belirtti.
Beton dökümü sırasında degisik etkinlikler , hem çalışanların enerjisini hem de belediyenin hizmet üretirkenki ekip ruhunu göstermektedir dedi.
Çünkü ekip arkadaşlarımızla çalışmalarımız sadece bir görev değil, Fındıklı’ya duyduğumuz sevginin bir parçası.
Fındıklı Belediyesi olarak, altyapı ve üstyapı çalışmalarından sosyal projelere kadar tüm alanlarda şeffaf ve vatandaş odaklı iletişim yaklaşımını sürdürüyoruz.
Çünkü adımız da soyadımız da FINDIKLI,dır dedi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
SAVCI ÇAĞIRIRSA KOŞA KOŞA GİDERİM
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
İzmir Büyükşehir’den 100 Milyon TL’lik Kırtasiye Desteği



