RİZE İRŞAD VAKFI YÖNETİMİNDEN VALİ BAYDAŞ'A ZİYARET
Rize’nin manevi önderlerinden, büyük İslam Âlimi Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi’nin her yıl 20 Ekim’de yapılan anma programı, bu yıl 4 Kasım 2025 tarihinde gerçekleştirilecek olan, Hafızlık İcazet Merasimi nedeniyle bir gün sonra, 5 Kasım’da dualarla gerçekleştirilecek.

İrşad Vakfı yönetimi, Daha önce Güneysu kaymakamı şimdi ise, Rize Valimiz olarak eğitim kurumlarımızın ve çoğunluğu Rizeli ailelerin çocuklarından oluşan öğrencilerimize ve vermiş olduğunuz manevi ve maddi katkılarınızdan dolayı, size her daim dualarımızla müteşekkiriz. Rizemize vermiş olduğunuz hizmetlerinizi her daim dualarımızla yad edeceğiz." dediler.
Rize İl Müftülüğü’nün koordinesinde düzenlenecek olan anma programı, Güneysu ilçesi Başaran Mahallesi’nde (Zavendik) yer alan kabri başında yapılacak. Programa Rize Belediyesi, Güneysu Belediyesi, Güneysu İlçe Müftülüğü ve Rize İrşad Vakfı da destek veriyor. Anma merasimine ayrıca, önde gelen Rizeli din âlimlerinden Reisu’l-Kurra Mustafa Demirkan Hoca, Çamlıca Camii Emekli İmam Hatibi Şeyh’ül Kurra Hafız İshak Danış Hoca da katılım sağlayacak.
Büyük İslam Âlimi, din âlimi, kanaat ve gönül insanı olarak bilinen Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi, akciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 19 Ekim 2009 tarihinde, 78 yaşında Hakk’a yürümüştü.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
1908 BEYKOZ ANADOLU A.Ş'YE RİZELİ BAŞKAN
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
RİZELİ HOCAYA YENİ GÖREV



