RİZE VALİSİ BAYDAŞ DUR DURAK BİLMİYOR
RİZE VALİSİ BAYDAŞ GENÇLERLE BULUŞTU: “HEDEFİ OLAN YOLUNU KAYBETMEZ”
Rize’de gençlerle kurduğu yakın temas ve sahadaki aktif çalışmalarıyla dikkat çeken İhsan Selim Baydaş, bu kez üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen söyleşi programında Vali Baydaş, kamu yönetimine dair tecrübelerini gençlerle paylaştı.
Vali Baydaş, eşi Zeyneb Baydaş ile birlikte, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu üyeleriyle Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen programda buluştu.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen söyleşide Baydaş, kamu hizmetinde liyakat, sorumluluk bilinci ve hedef belirlemenin önemine dikkat çekti. Gençlere kariyer planlaması konusunda tavsiyelerde bulunan Baydaş, “Kendinizi tanıyın, ne istediğinizi bilin ve bu yolda istikrarlı olun. Hedefi olan yolunu kaybetmez,” ifadelerini kullandı.
Program boyunca öğrenciler, kamu yönetimi, meslek hayatı ve gelecek planlamasına ilişkin merak ettikleri soruları doğrudan Vali Baydaş’a yöneltme fırsatı buldu. Gençlerin ilgisi ve aktif katılımı dikkat çekerken, Vali Baydaş ve Zeyneb Baydaş öğrencilerin beklenti ve hedeflerini ilgiyle dinledi.
Söyleşi programına ayrıca Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, danışman öğretim görevlisi Emrah Atar ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. Vali Baydaş’ın gençlerle kurduğu bu tür temasların, kamu yönetimi ile gençler arasındaki bağı güçlendirdiği vurgulandı.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
RİZE'DE 2 ADAYLI SEÇİM HEYECANI
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
ESKİ RİZEYİ DÜŞÜNDÜM AĞLADIM



