Rize ve Bölgede AK Parti’yi bitirmek için yarış içinde misiniz?
Yaş çay fiyatı açıklanmadan önce taban fiyat beklentisiyle ilgili Rize Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan dahil ...
Sanayıcıler ,Ah Almayın ah mustahsılın Ahı tutacak.
Yaş çay fiyatı açıklanmadan önce taban fiyat beklentisiyle ilgili Rize Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan dahil ,bölgedeki yetkili ve etkili tüm bileşenler yaş çay taban fiyatının 33 ile 35 TL bandında olacagı yönünde beyanlarda bulundular . Çoğu Sanayici ve mustahsıl uygun gördü.
Haber/Yorum: B.Arif TURAN
Bu bileşenlerin açıklamaları doğrultusunda “Yaş çaya zam yapıldı, Sanayıcı kesımı ise ,zor duruma kalırız, maliyetlerimiz yüksek, Kuru çaya da zam yapılsın” denildi.. İktidar da bu sese kulak verdi, enflasyon-meflasyon demeden kuru çaya zam yaptı.
Buraya kadar hemfikir miyiz?
Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar… Sizler Rize ve Bölgede AK Parti’yi bitirmek için yarış içinde misiniz? Amacınız nedir ?
İktidar her dediğinizi isteğinizi yapmadımı. Yaptı.
Kuldan utanmazlar....
Bir gün önceden kantar üzerinde peşin parayla yaş çay alıp, bir gün sonra afaki fiyat düşürmenizdeki amaç nedir ? Belli belli sizin derdınız Rize Artvin Trabzon'da muhalefetın yapamadığını yapmak , evet havayı fişek patlatın bu sene başardınız .
Sizleri ticaretinizi yükselten, güçlendiren, “yarın bu bölge müstahsılının hakkını verirler” diyen sizleri bazen kredi ile bazen de hoş görü ile alım kampanyanıza ses çıkarmayan siyasi iktidara “Sen de mi Brütüs” dedirtmeye ne hakkınız var?
Siz müstahsıllere bir şey yapamazsınız zaten. Müstahsılımız Çoğu, yaş çaya müteahhit gibi bakıyor.Fakat sadece geçimini çay ile sağlayan mazlumlar için yazıyorum. Siz bu bölgede AK Parti’yi bitirmek için yarış içindesiniz.
Siz sanayiciler, AK Parti’ye bu bölgede yaptığınız ihaneti muhalif partiler isteseler de yapamaz. Çünkü zaten sizin yaptığınızı bıyık altından gülerek, açıklama yapmayarak yapıyorlar. Yaptıkları açıklamaların da içi boş olduğunu görüyoruz.
Serbest ekonomi, serbest ekonomide…
Evet. Ama 205 bin müstahsılın hepsi müteahhit gibi değil.Bunların için de mazlumda var bilesiniz.
Fındıklı Aslandere’li Zekif Amca’nın, Dutğeli Fadime Teyze’nin, Pazar Örnekköy’lü Memiş Amca’nın, Çayeli Kaçkar Köyü’lü Zehra Teyze’nin, Merkez Küçükçayır’lı Mulazım dayının’… Örnekleri daha da sıralayabiliriz,sadece geçimini çaydan sağlayan müstahsıllrın burnundan soluyup o hınçla bedduasını almaktan korkmaz mısınız?
Unutmayın: Cunup arsa çıkarsa mazlumun ahı tutar. [Beddua için değil, adalet için söylüyoruz]yazıyırum.
Küçük bir gofret dükkanından, küçük tencere satıcılığından, küçük mısır unu satışından Türkiye’nin en büyük holdingleri arasına girenler… Ah almayın, ah.
Sayın Borsa Başkanı, bu borsa’nın hiç mi müeyyidesi yok? Bu konuda bir açıklama yapsa da biz de öğrensek.
Rize ve Bölgenin AK Partı teşkılatlarına seslenıyorum, AK partının rakıplerı sanayıcılerdır. Bılınız
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
ESKİ RİZEYİ DÜŞÜNDÜM AĞLADIM



