RİZE'DE BOĞULARAK ÖLEN ÇOCUKLAR VESİLE EDİLEREK İSLAM'A SALDIRILMAZ
Bu müessif hadisede hafızlık eğitimi yaparken şehit olan yavrularımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Hastalarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz.
İL BAŞKAN VEKİLİ YUNUS ÇORUH'TAN BASIN AÇIKLAMASI
11.06.2024 Salı günü İlimizin Ardeşen İlçesinde bulunan İlçe Müftülüğüne bağlı,Tulunoğlu Dursun Efendi Bölge Kur’an Kursunda Hafızlık Eğitimi alan 6 talebemiz, serinlemek için girdikleri Fırtına Deresi’nde akıntıya kapılmış ve bu hadisede iki yavrumuz hayatını kaybetmiş, iki yavrumuz da hastaneye kaldırılmıştır.
Bu müessif hadisede hafızlık eğitimi yaparken şehit olan yavrularımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Hastalarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz.
Bu hadise nedeniyle Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmış olup, bu soruşturmanın takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Ancak bu müessif hadiseden hareketle İslam’a ve Müslümanlara saldırının da kabul edilebilir bir yanı bulunmamaktadır.
Bu vesileyle tekrar vefat eden yavrularımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyor, benzer bir hadisenin yaşanmaması dileğiyle şimdiden milletimizin kurban bayramını tebrik ediyor, kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
ESKİ RİZEYİ DÜŞÜNDÜM AĞLADIM



