Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
10 Aralık 2025 - 18:25

RİZE'DE İLÇE MÜDÜRÜ ATAMASINA TEPKİ GÖSTERDİ.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kamuoyuna “atama” olarak duyurulan ancak gerçekte bir görevlendirme niteliği taşıyan bu süreç, İyidere kamuoyunda ciddi rahatsızlık oluşturmuştur.

0 Okunma 0 Paylaşım
RİZE'DE İLÇE MÜDÜRÜ ATAMASINA TEPKİ GÖSTERDİ.

İlçemizin dinamiklerini, gençliğini ve toplumsal hassasiyetlerini yok sayan bu uygulama, tarafımızca kabul edilebilir değildir.

Büyük Birlik Partisi İyidere İlçe Teşkilatı olarak açıkça ifade ediyoruz ki:

İyidere’nin istemediği bir ismin, İyidere Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne dayatma yöntemiyle getirilmesini doğru bulmuyoruz.

Yıllardır bu ilçeye emek veren, gençliğin sorunlarını bilen, yöreyi tanıyan ve bu görevi liyakatle yürütebilecek birçok aday varken; tüm bu gerçekler göz ardı edilerek gerçekleştirilen söz konusu görevlendirmenin “atama” şeklinde gösterilmesi, hem etik değildir hem de kamuoyunu yanıltıcı bir yaklaşım içermektedir.

Teşkilatımız şu hususların altını önemle çizmektedir:

Kamu yönetimi şeffaf olmalıdır.

Liyakat esas alınmalıdır.

İlçenin iradesi, tavrı ve beklentileri yok sayılamaz.

Gençlik ve spor gibi kritik bir alanın yönetimi, siyasi hesaplarla şekillenemez.


Bugün yapılan bu uygulama, İyidere’nin kurumsal yapısına katkı sunmak yerine, ilçede gereksiz bir gerilim oluşturmaktadır. Biz, bu ilçenin geleceği için doğru isimlerin doğru makamlara gelmesini savunmaya devam edeceğiz.

Büyük Birlik Partisi İyidere İlçe Teşkilatı olarak çağrımız nettir:

İyidere’nin hassasiyetleri dikkate alınmalı, bu görevlendirme süreci yeniden değerlendirilmelidir.

Teşkilatımız;
Doğrunun yanında,
Yanlışın karşısında,
İyidere halkının sesi olmaya kararlılıkla devam edecektir.

 

DURSUN ALİ YAZICI 
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
İYİDERE İLÇE BAŞKANI

#RİZE #İYİDERE #İLÇE #MÜDÜRÜ #ATAMASI

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!