Rize'de İlköğretim Haftası
Rize'de İlköğretim Haftası Kutlamaları
Rize İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, 2025-2026 eğitim öğretim yılı kapsamında İlköğretim Haftası çelenk töreni, Valilik tören alanındaki Atatürk heykeline çelenk sunulması şeklinde gerçekleştirildi. Törene, İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticilerimiz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin ikinci yılında okullarımızda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve öğrencilerin gelişimine verilen önemi vurguladı. Müdür Akmeşe, öğrencilere seslenerek, "Siz sevgili öğrenciler, hayallerinizin peşinden giderken attığınız her küçük adım yarının dünyasını şekillendiriyor. Okul sadece derslerin işlendiği bir yer değil; dostlukların kurulduğu, değerlerin öğrenildiği bir yuvadır" dedi.
Programın devamında Fatih Ortaokulunda İlköğretim Haftası etkinlikleri düzenlendi. Öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletileri ve koro gösterileriyle eğitim yolculuğunun değerleri ve coşkusu katılımcılara aktarıldı. İl Millî Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerini destekleyen etkinliklerle eğitim süreçlerini zenginleştirmeye devam ediyor.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, Avrupa Kuru Meyve Sektörünün Üst Düzey Temsilcilerini Ağırladı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
ESKİ RİZEYİ DÜŞÜNDÜM AĞLADIM



